top of page
Μασαζ για Γυναίκες & Άντρες
Χαρίστε ένα χάδι προς τον εαυτό σας.
Για μια εκπληκτική συνεδρία χαλαρωτικού μασαζ.
Δείτε προσφορες μασαζ.

 

 

 

 

 

Ολιστικό αρχαιοελληνικό χαλαρωτικό μασάζ. Παραδοσιακό Μασάζ με τις Πέτρες του Ιπποκράτη, τις συνταγές του Γαληνού και του Θεόφραστου με απίστευτα αποτελέσματα. 1 ώρα 30€.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

(Ο Βασιλιάς του χαλαρωτικού μασάζ με πολλές τεχνικές και απο άλλους αρχαίους πολιτισμούς. Θα σας ενθουσιάσει!!).Θα νιώσετε την δύναμη της αυτοθεραπείας.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας ευ ζειν με αγάπη προς κάθε τι ανθρώπινο όπως το ανθρώπινο σώμα & πνεύμα. Κλείστε σήμερα μια συνεδρία Ολιστικού Μασάζ Σώματος και ταξιδέψτε:

 • Μασαζ Ayurveda (Ινδικό) 

 • Ενεργειακός Καθαρισμός με Κρυστάλλους(Ελληνική Τεχνική).

 • Σουηδικό Μασάζ & Λόμι Λόμι στην πλάτη και τα πόδια.

 • Ρεφλεξ(ι)ολογία

 • Αρωματοθεραπεία για απόλυτη χαλάρωση.

 • Ενεργειακό μασάζ-ισορροπία τσάκρας.30€ το πρόγραμμα.

 • Προσφορά Γνωριμίας.40€ κατοίκον.

 • 50€ ολιστική θεραπεία με διατάσεις (Σπαρτιάτικο Ελληνικό), ρεφλεξ(ι)ολογία και κινήσεις shiatsu Eνεργειακό Μπάνιο με βότανα,Ολόσωμο peeling σώματος με μέλι, αιθέρια έλαια, βότανα και μπαχαρικά(αίθιμο των αρχαίων Ελλήνων που σήμερα γίνεται στην Αίγυπτο και την Υεμένη δάνειο απο την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου και γίνεται πριν απο σημαντικά γεγονότα ως ιεροτελεστία κάθαρσης).Ηχοθεραπεία Πολλαπλών Συχνοτήτων.Διάρκεια 60`ή 120`με το welcome τσάι με Βότανα 90` ή 2,30`.Κόστος 40€ ή 70 €.

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

​Μυοχαλαρωτικό Χαλαρωτικό Μασάζ με Ζεστά Αιθέρια. Έλαια Relaxing Aromatherapy, Μυοχαλαρωτικό Μασάζ Full Body συνυαστικά με Deep Tissue-Αργό Μασάζ που φτάνει στο βάθος των ιστών. 1 ώρα 30€.

μασάζ,ερωτικό μασάζ,αισθησιακό μασάζ,orientalmassage

 

Η χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων, σε συνδυασμό με χειρονακτικό μασάζ deep tissue με ζεστά αιθέρια έλαια 100% φυσικά, προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό, απόλυτη χαλάρωση, βελτιώνει την υγεία, την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες & ψυχική ανάταση. Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας και του deep tissue επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Το μασάζ αυτό μπορεί να γίνει με ροδοπέταλα, να προηγηθεί μπάνιο με βότανα και να σας προτείνω υλικά και μεθόδους ανάλογα τα έλαια που θα κάνουμε χρήση.

Βότανα και αιθέρια έλαια θα σας ταξιδέψουν ενώ θα χαλαρώσουν τους μυς, θα απορροφηθούν απο το σώμα σας και κάθε τραύμα, πιάσιμο η ακόμα και κακή ψυχολογική διάθεση θα εκλείψει.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.
   Αρωματοθεραπεία για απόλυτη χαλάρωση. Μασάζ & Αρώματα της φύσης τα καμώματα. 1 ώρα 30€.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

Απολαύστε Μυοχαλαρωτικό Μασάζ πιο απαλό και ευγενικό απο το παραπάνω με πολλά αρώματα και κομψότητα.Τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια είναι η αλχημεία του έρωτα γράφουν στα αρχαία κείμενα. Ανεβάστε την διάθεση σας, ξυπνήστε το σώμα το πνεύμα και τις αισθήσεις σας με σπάνια, αρώματα, βότανα, θυμιάματα, έλαια από αμυγδαλέλαιο, κανέλα, σανδαλόξυλο, λεβάντας, λεμονιού, περγαμόντο, πορτοκαλιού. Αφεθείτε και ταξιδέψτε με μια συνεδρία ολιστικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και την ποιότητα των αισθήσεων.Τηλ 69391865517

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

 Λομι Λομι χαλαρωτικο μασαζ και θα ταξιδέψετε! Χαβάη. Η πιο όμορφη φιλοσοφία μασαζ το πιο χαδιάρικο μασαζ του κόσμου που θα σας ηρεμήσει. Δοκιμάστε το! 1 ώρα 30€

 

Όμορφο Απαλό Άγγιγμα Λόμι Λόμι. Το Λόμι Λόμι μια αρχαία μέθοδος απαλού μασάζ από τα νησιά της Χαβάης.Με αργές κινήσεις που συμβολίζουν τα κύμματα της θάλασσας θα σας γεμίσει με ενέργεια και ηρεμία. Θα νιώσετε ζεστασιά και θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο με φοίνικες και τυρκουάζ νερά στα Νησιά του Πάσχα και την Χαβάη. Η φιλοσοφία αυτής της μορφής Χαβανέζικου λόμι μασάζ είναι, ότι ο θεραπευτής διαχειρίζεται την ενέργεια που προέρχεται από το σύμπαν ή "Mana" η οποία εισέρχεται στα σώματα για θεραπευτικό σκοπό. Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του μασάζ. Με δική του μουσική θα δείτε τι θα πεί ηρεμία γαλήνη και πως γεμίζετε μέσα σας με το φως του ήλιου, εσείς απλώς χαλαρώστε….

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

Σουηδικό Μασάζ- Συνεδρία 1 ώρα 30€ .

Tο Σουηδικό massage ή Σουηδική μάλαξη είναι η μάλαξη που έχει καταγωγή ως χώρα τη Σουηδία. Είναι εμφανές ότι το Σουηδικό massage είναι επηρεασμένο από παραδοσιακές Κινεζικές εναλλακτικές τεχνικές, επινοήθηκε και εφαρμόστηκε από τον γιατρό-συγγραφέα-δάσκαλο ξιφασκίας Peter Henri Link τον 18ο αιώνα μ.Χ. .​

Το Σουηδικό massage στάθηκε αφορμή να αναπτυχθούν στην Ευρώπη θεραπευτικές τεχνικές όπως: η φυσικοθεραπεία, η χειροπρακτική, η οστεοπαθητική και άλλες τεχνικές.
Σημεία αναφοράς της τεχνικής του Σουηδικού massage είναι: το δέρμα - οι μύες - οι δερματικοί νευρικοί υποδοχείς - οι μυϊκοί νευρικοί υποδοχείς - αιμοφόρα αγγεία.
Το Σουηδικό μασάζ ενδείκνυται
Για χαλάρωση σφιγμένων μυών
Για αποκατάσταση ευεξίας
Για αναλγησία (= απουσία της αίσθησης του πόνου λόγω φυσικής έκκρισης ενδορφίνης, εγκεφαλίνης, οπιορφίνης κ.α.)
Για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου ( = καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, καλύτερη θρέψη των ιστών, γερό ανοσοποιητικό, αποτοξίνωση - απέκκριση άχρηστων ουσιών από το ανθρώπινο σώμα).

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι ένεργειας με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

μασαζ,μασάζ,σουιδικό μασάζ, καλύτερο μασάζ

Κρυσταλοθεραπεία Συνδυαστικά με Αρωματοθεραπεία, Ηχοθεραπεία, Βιοενέργεια και Ινδικο χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής. 1 ώρα 40€.

 

www.orientalmassage.eu,κρυσταλλοθεραπεία

Ετικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικον,Ετικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικον,Ετικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικον,Ετικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικον,Ετικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικονΕτικέτες μασαζ, μασάζ,αθηνα μασαζ,μασαζ κατοικον

 

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία, χαλάρωση και υγεία.

Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες κυρίως αλλά  στην Αίγυπτο πίστευαν, ανάμεσα σε άλλα, ότι βοηθάνε στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες και ότι είναι σύνδεση με το Θείο και καθημερινός αρωγός και φυλακτό στην ζωή τους με τα καθημερινά προβλήματα.

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η πιεσοθεραπεία, η ρεφλεξολογία και η υπνοθεραπεία.

Οι επιστήμονες έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των ορυκτών οφείλονται σε φυσικές και όχι σε μαγικές υπερφυσικές ιδιότητες, όπως πίστευαν παλαιότερα.Η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό έγκειται στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και εξαιτίας αυτής η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω λεμφικών υγρών.

Ο θεραπευτής θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος σε συνδυασμό με μασάζ. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο σώμα σας η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Βασσιλικό Μασάζ (Ρώσσικη Τεχνική) με Μέλι,και Μάσκες Αισθητικής για το σώμα το πρόσωπο και τα μαλιά. Δοκιμάστε επίσης Σοκολατοθεραπεία, Μασάζ με πράσινο άργιλο, Μασάζ με Αλόη.1 ώρα και 30 λεπτά 2 ώρες 50€.

μασάζ για άντρες,βασιλικά μασάζ,ρεφλεξολόγος

 

(Γνωστό απο τα Βασιλικά Λουτρά της Βασίλισσας Κλεοπάτρας στην Αρχαία Αίγυπτο)
Εφαρμογή ειδικού ενζυματικού μελιού που καταπολεμά τοξίνες και κυτταρίτιδα. Χαρίστε στο δέρμα σας την αποτοξίνωση και την απαλότητα που του αξίζει…!! Θρεπτικά συστατικά, βελτίωση της ροής του αίματος, απαλότητα , και ηρεμία υπό το φώς των κεριών. Σήμερα εφαρμόζεται στην Ρωσσία και την Φιλανδία συνδυαστικά με Σάουνα όπου το αίθιμο είναι κάθε Πρωτοχρονιά να πέζουν χαρτιά μέσα στην Σάουνα (!) και να ξεκινάνε την χρονιά τους με ένα καλό μασαζ.

Το σώμα σου ειναι ο ναός σου, Φρόντισε το όσο μπορείς καλύτερα.

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

​ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΥΣ, ΣΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΑ με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονες μεθόδους της κυματικής και νευρολογικής επιστήμης. Όλο το πρόγραμμα για 2 'ωρες 70€ σε μια εκπληκτική συνεδρία που θα σας συναρπάσει.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.
αρωματοθεραπεία απο το Μασάζ της Ανατολής
Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.
Ηχοθεραπεία,κρυταλλοθεραπεία,Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.


Ο όρος που περιγράφει αυτή τη νέα έννοια της υγείας είναι η λέξη "ολιστική", από τη λέξη - όλον - που σημαίνει σύνολο. Ο ολιστικός ορισμός της υγείας - ο ολιστικός τρόπος ζωής - θέτει καινούρια δεδομένα και αλλάζει, διαφοροποιεί τα μέχρι τώρα δεδομένα της δυτικής ιατρικής. Η υγεία δεν θεωρείται πλέον σαν η απουσία της ασθένειας. Είναι μια δυναμική διαδικασία και όχι μια στατική κατάσταση.
Αληθινή φροντίδα για την υγεία σημαίνει ενεργητική πρό- ληψη. Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία του ολιστικού μασάζ και βιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες του.
Η ευρύτερα διαδεδομένη μέθοδος θεραπευτικού ολιστικού μασάζ, συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και διαφορετικών τεχνικών μάλαξης των μυών, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τα λάδια βάσης και τα αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται στο μασάζ, απορροφώνται σε μικρές ποσότητες και προσ- θέτουν ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.
Ο συνδυασμός του χαλαρωτικου μασάζ με τα κατάλληλα έλαια για την κάθε περίπτωση, προσφέρεται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησης του άγχους ενώ μακροχρόνια συμβάλλει γενικότερα στη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης και στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.
Η χειρομάλαξη προσφέρει μια σειρά από θετικές επιδράσεις οι οποίες μπορούν να συνοψισθούν ως εξής:
Βελτίωση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας.
Αύξηση της θερμότητας του δέρματος και βελτίωση της ποιότητάς του.
Χαλάρωση του μυϊκού σπασμού των μυών και διάταση των συρρικνωμένων άκρων των μυών.
Υποχώρηση του οιδήματος και της εξ’ αυτού δυσλειτουργίας του οργανισμού στην περιοχή.
Βελτίωση της θρέψης των ιστών και περιορισμός της φθοράς τους.
Λύση των μαλακών συμφύσεων και επαναφορά της ελαστικότητας στο συνδετικό και στον ουλώδη ιστό.
Διευκόλυνση της αποβολής των προϊόντων του μεταβολισμού και τη προσαγωγή περισσότερων θρεπτικών ουσιών.
Ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος και μειώνει την υπερένταση, την δυσκαμψία και τον πόνο, καλυτερεύει την αναπνοή και ενισχύει το αίσθημα ευεξίας και εξισορρόπηση των περιφερειακών νεύρων.
Συντονισμός και επανεκπαίδευση των ιστών και του εγκεφάλου σε ήπιους, αρμονικούς και χαλαρωτικούς ρυθμούς.
Εν τέλει η μάλαξη ωφελεί διότι χαλαρώνει, καταπραΰνει, θεραπεύει, καθησυχάζει, ανακουφίζει και επαναφέρει την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.Τα παραπάνω συνδυαστικά με πλήθος τεχνικών και με την ενέργεια ρείκι απο μέρους του θεραπευτή έχει ευεργετικά αποτελέσματα αποτελέσματα, όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, βελτίωση της υγείας, νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, αισιοδοξία στη ζωή, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανάπτυξη.
Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική. Αποτελεσματικότερη δε με την χρήση κρυστάλλων και ημιπολύτιμων λίθων για απόλυτη χαλάρωση και <<ένα ταξίδι στα άστρα>> θα λέγαμε.

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 120`.Κόστος 70€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

 

Συνδυαστική τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Εκπληκτικά αποτελέσματα για σύσφιξη, αδυνάτισμα για να σμιλέψετε το σώμα σας.
Συνίσταται:
• Για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης.
•Πριν και  Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και ως αθλητική άσκηση. Είναι πολύ ενεργητικό και δυναμικό.
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Παρακαλώ δείτε τα video εδώ και στο facebook.

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

ερωτικό μασάζ,Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

 Indian Foot  Massage συνδυαστικά με lomi lomi  (δείτε το video) 30€/40€ κατοίκον.Αθλητικό Μασαζ Καθαρά.Πολυ αποτελεσματικό.Στην χώρα μας είναι τα παραδοσιακά πατήματα στην πλάτη γνωστά στην Ήπειρο και την Μακεδονία. 

Μασάζ με Πομάδες-Κεραλοιφές Βασιλικά Μασάζ (Δείτε τα βασσιλικά VIP μασαζ).

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

Μια εκπληκτική εμπειρία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.Μασάζ & Αρωματοθεραπεία.Βιοενέργεια-Ρείκι.Κρυσταλλοθεραπεία.Θεραπείες Προσώπου.Ανανεωθείτε!!!Όλα τα αιθέρια και φυτικά έλαια είναι οργανικά και φτιάχνονται από εμάς, κάποιες κρέμες είναι τις καλύτερες γνωστές εταιρείες αισθητικής, όλες οι πομάδες είναι φτιαγμένες με άριστα υλικά πρώτης ποιότητας. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την δική σας κηραλοιφή  κρέμμα σώματος ενυδατική  αποστέλλοντας μας την παραγγελία σας εδώ. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα Βασσιλικά Μασαζ.

Διάρκεια 90`,2 ώρες με το welcome τσαι με βότανα στον πολύ Ανατολίτικο χώρο μας.Κόστος 50€

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

​ ​​Αθλητικό Μασάζ-Sports Massage-Αναλαμβάνουμε υποστήριξη, αποκατάσταση, διατροφή, προπονητική σε αθλητές με ειδική τιμολόγηση/μήνα. 1 ώρα κόστος 30€.

αθλητικό μασάζ,Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

Θέλουμε οι αθλητές μας να τα πάνε καλα!!! 
Μία τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης.
Το αθλητικό μασάζ συνίσταται:
• Πριν από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος που εμπλέκονται σε αυτή και τη μεγιστοποίηση της επίδοσης
• Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Καθαρισμός με κρυστάλλους & Δονητική Διέυρυνση, Ρείκι. Συνεδρία/30 €
Συνδυάζονται με την Ολιστική για να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα και ισορροπία της ενέργειας του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και μας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ δείτε τα video στο facebook.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`. 1 ώρα κόστος 30€.

Δείτε εδώ πως λειτουργεί.

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Deep Tissue Massage. Δυνατό χαλαρωτικό ή sports.

Deep tissue massage είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη μασάζ καθώς δρα βαθιά στο μυϊκό ιστό, χαλαρώνει τους μυς και απελευθερώνει την ένταση από πιασίματα και χρόνιες μυϊκές παθήσεις.

Η θεραπεία αυτή είναι έντονη αργή, απίστευτα χαλαρωτική για το σώμα σας και αποτελεσματική εξαιτίας της τεχνικής της που αποτελείται από αργές και δυνατές κινήσεις που δρουν βαθιά μέσα στους μυς, τους χαλαρώνουν και τους αποτοξινώνουν και απελευθερώνουν το μυϊκό πόνο, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία. Συγκαταλλέγεται στα αθλητικά μασάζ και χρησιμοποιείται και για αποθεραπεία ύστερα απο έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Το deep tissue massage είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό για όσους υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, μικρούς και μεγάλους μυϊκές κράμπες, trigger points και πιασίματα καθώς και για αθλητές.

Καλό είναι μετά απο χαλαρωτική θεραπεία deep tissue να μην κάνετε αθλητισμό ώστε να δώσετε τον χρόνο στους μυς σας να κάνουν αποθεραπεία. Πρέπει να φάτε την άλλη μέρα ζάχαρη-γλυκό να πίνετε πολύ νερό για να πετύχετε την τέλεια αποτοξίνωση.  Ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο είναι το deep tissue για όλους μας για να ανταπεξελθουμε στην ζωή! Κόστος 30€ μία ώρα χαλαρωτικής εμπειρίας.

 

 

Στη  χώρα  µας  οι  άντρες  δεν  έχουν  µεγάλη  επαφή  µε  την αισθητική είναι ακόµα προκατειλημμένοι απέναντι στη αισθητική γιατί πολλοί πιστεύουν ότι είναι µια ενασχόληση των γυναικών και ότι απευθύνεται µόνο σε γυναίκες.Οι περισσότεροι έχουν κάνει µόνο µασάζ και σταματούν εκεί. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κάνει και άλλες περιποιήσεις, όπως καθαρισμό προσώπου, περιποίηση προσώπου & σώματος.

Το σώμα σου είναι ο ναός σου, είναι σημαντικό να είσαι καλά υγιής δυνατός και με αυτοπεποίθηση για να μπορείς να παρέχεις ενέργεια, αγάπη και προστασία στην οικογένεια σου και τα όνειρα σου. Η θεραπεία απευθύνεται σε leaders και άτομα που αγαπούν την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και είναι φτιαγμένο από άντρες που χαίρονται την αντρική τους φύση με όλα τα χαρακτηριστικά της. Το πρόγραμμα αισθητικής δεν είναι παρεξηγήσιμο και έχει τεχνικές που υπερθεματίζουν την αρρενωπότητα και την αντρική ομορφιά. Περιλαμβάνει ολιστικό μασάζ σώματος και θεραπεία του δέρματος προσώπου και σώματος με διάφορες τεχνικές. Στόχος είναι η επανάκαμψη της επιδερμίδας τόσο αισθητικά όσο και σε σωστά επίπεδα ενέργειας για να νοιώθετε  και να είστε όμορφος και γοητευτικός. Η θεραπεία διαρκεί 2-2,5 ώρες και είναι απόλυτα επιτυχής.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Αισθητική/Καθαρισμός Προσώπου/ Ζεστές Πετσέτες με Βότανα και Κομπρέσες για χαλάρωση και ηρεμία. Απευθύνεται μόνο σε πετυχημένους και ανθρώπους που θέλουν να νοιώθουν πραγματικά καλά με τον εαυτό τους.

Καμμία εναλλακτική μέθοδος θεραπείας δεν αντικαθιστά την Ιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να συνεργαστεί άριστα με αυτήνκαι να βοηθήσει την ζωή των ανθρώπων στην καθημερινότητα τους.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page