top of page
ιερό ΄λόμι λόμι

Χαλαρωτικο μασαζ Λομι και θα ταξιδέψετε!

 

Χαλαρωτικό μασάζ λόμι λόμι λίγο ακόμη:-).Θα ταξιδέψετε.

Ένα χαλαρωτικό ταξίδι στον χρόνο και την θάλασσα τα άστρα και την μαγεία της αγάπης και της αρμονίας του Θεού είναι το λόμι λόμι τόσο λυρικό και μαγικό να ενώνεσαι με τον ήλιο και το φεγγάρι. Όι άνθρωποι γίνονται όμορφοι μετά το λόμι λόμι λάμπουν σαν τον ήλιο γιατί οι άνθρωποι είναι τα πάντα, είναι ήλιος!

Ένα απο τα αγαπημένα χαλαρωτικά παραδοσιακά μασάζ στο Μασάζ της Ανατολής το orientalmassage.eu είναι το Λόμι Λόμι μια αρχαία μέθοδος μασάζ, που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης. Με αργές απαλές κινήσεις που προσομοιάζουν με τα κύμματα της θάλασσας το Χαβανέζικο χαλαρωτικό Λόμι Λόμι temple style θα σας ηρεμήσει, θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να νιώσετε ηρεμία, χαρά ασφάλεια και σύμφωνα με κάποιυς θεραπευόμενους σαν παιδιά. Γι αυτό όλοι στο Λόμι Λόμι λένε Λόμι Λόμι λίγο ακόμη και αναρωτιούνται πως η ώρα της θεραπείας περνάει τόσο γρήγορα! Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο www.orientalmassage.eu  ή στο www.orientalmassage.gr

Κομψότητα, χάρη, αρμονία, ήλιος, θάλασσα, φώς σε ένα εκπληκτικό μασάζ το μασάζ λόμι λόμι.

Η μέθοδος και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου χαλαρωτικού μασάζ στηρίζεται σε μια παράδοση που είναι εκατοντάδες ετών. Στην αρχαία Πολυνησία, το μασάζ Lomi Lomi, ακμούσε, αλλά με την άφιξη των Ισπανών Χρισταιανών κατακτητών το 1820, επιβλήθηκε η δική τους κουλτούρα και ο πολυνησιακός πνευματικός πολιτισμός δέχθηκε έντονη επίθεση, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο μασάζ να γίνεται με απόλυτη μυστικότητα σε κλειστό κύκλο. Κατά συνέπεια η αρχαία μορφή του Lomi Lomi-λομι λομι προστατεύτηκε και το περιεχόμενό του μεταδόθηκε επακριβώς με απόλυτη μυστικότητα προφορικά και πρακτικά, από Σαμάνους θεραπευτές, που ονομαζόντουσαν Kahunas, μόνο προς όσους είχαν ταλέντο και πειθαρχία στη θεραπευτική τέχνη του μασάζ. Η φιλοσοφία αυτής της μορφής χαλαρωτικού ιερού μασάζ είναι, ότι ο θεραπευτής ή όπως αποκαλείται διαφορετικά "Kahuna" είναι απλά ένα όργανο της φύσης, ο οποίος διαχειρίζεται την ενέργεια που προέρχεται από το σύμπαν ή "Mana"(Rei στον Ασιατικό πολιστισμό, Όλον στον Ελληνικό) η οποία εισέρχεται σε αυτόν και στη συνέχεια την διοχετεύει σε όλο το σώμα του αποδέκτη για θεραπευτικό σκοπό. Είναι απλά ένας οδηγός-μεσολαβητής της θεραπευτικής ενέργειας που υπάρχει γύρω μας παντού. Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του πολύ χαλαρωτικού μασάζ λομι λομι, χρησιμοποιώντας εκτός από την τεχνική, τη διαίσθηση και την πρόθεση.

Είναι όπως λέμε κάτι σαν ρείκι με άγγιγμα πολύ απαλό και χαλαρωτικό μασάζ! Για να επιτευχθεί αυτό, ο θεραπευτής προβαίνει σε καθημερινή βάση σε διαλογισμό και προσευχή. Άλλωστε το λόμι λόμι μασάζ έχει ολόκληρη χορογραφία με σχήματα και προσευχές για την επίτευξη της ίδιας της χαλαρωτικής εμπειρίας και ψυχολογικής θεραπείας αρχικά. Με ένα σύστημα κινήσεων που μιμείται τα στοιχεία της φύσης το λομι μασαζ γίνεται εργαλείο χαράς και ανάτασης για τους ανθρώπους με το αποτέλεσμα να επιλύονται  πόνοι του σώματος και μυοσκελετικά προβλήματα. Επιστημονικά δεν μπορούμε ακόμα να εξηγήσουμε αυτήν την περίεργη θεική ενέργεια που έχουν οι άνθρωποι αλλά μόνο μπορούμε να νιώσουμε.....να νιώσουμε πολλά και πάνω απο όλα αγάπη. Ο θεραπευτής <<γεμίζει >> ενεργειακά με φώς και αρμονία το σώμα του θεραπευόμενου χορεύοντας γύρω του κάνοντας το σήμα του ήλιου στο σώμα και ακολουθώνντας την ροή των ενεργειακών μας μεσημβρινών. Το λομι μασαζ ειναι ισως το πιο χαλαρωτικο μασαζ στον κόσμο και έχει πραγματικά πολύ καλά αποτέλέσματα. Γι αυτό μετά απο κάθε συνεδρία Λόμι Λόμι οι άνθρωποι λάμπουν απο ηρεμία και ευχαρίστηση. Είναι ιδιαίτερο και μοναδικό το Λόμι Λόμι και αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος.

Αξίζει να δοκιμάσετε το πιο χαλαρωτικο μασαζ παγκοσμίως ειδικά αν λατρεύετε τα χαλαρωτικά μασαζ, μπείτε στον κόσμο του λόμι λόμι και θα σας αρέσει, είμαι βέβαιος γι αυτό......

Αλέξανδρος. 

χαβανέζικο μασάζ λόμι λόμι

 Ετικέτες: xalarwtiko masaz,χαλαρωτικο μασαζ,χαλαρωτικό μασάζ,xalarwtiko,

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page