Βασσιλικό Μασάζ (Ρώσσικη Τεχνική) με Μέλι, πορτοκάλι και περγαμόντο.

Βασσιλικό Μασάζ (Ρώσσικη Τεχνική) με Μέλι, πορτοκάλι και περγαμόντο για αναζωογόνηση, ενυδάτωση για ένα εκπληκτικό υγιές δέρμα. Η θεραπεία ενδύκνειτε για καπνιστές, ταλαιπωρημένο δέρμα και θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Θα γεμίσετε με ενέργεια και δύναμη.

Διάρκεια Δύο Ωρών με το welcome τσάι με Βότανα.

Κόστος 50€

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

χάρυ πότερ του μασάζ στην αθήνα

Massage Tip. Το μασάζ για ταλαιπωρημένα δέρματα η καπνιστές, ένα μασάζ ταχείας αποκατάστασης πολύ γνωστό στην Ρωσία όπου το μέλι ρέει άφθονο στα τεράστια δάση τους. Εμείς το ξέρουμε απο τις πρώτες μάσκες των Αρχαίων Ελλήνων που βασίζονταν στο μέλι.

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

press to zoom
μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

press to zoom
MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.