top of page

Ολιστική μέθοδος μασάζ. Γιατί έχει επιτυχία.

Ολιστική Μέθοδος. Γιατί έχει επιτυχία.

 

Το βασικό νόημα της ολιστικής είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι μοναδικά συμπεριφέρεται, σκέφτεται και αισθάνεται, εφόσον περιλαμβάνεται ένα τρίπτυχο: Σώμα - Νους - Συναίσθημα.
Αυτό που πετυχαίνετε με τις 12 συνεδρίες ολιστικού μασάζ κάθε χρόνο είναι όχι μόνο να απελευθερώσετε το περπάτημα, το σώμα σας σε μυοσκελετικό επίπεδο αλλά  να αποκτήσετε διαύγεια, ηρεμία, απίστευτη συνειδητοποίηση της αξίας σας και της ικανότητας  σας να επιλύετε προβλήματα. Μετα απο συνεδρία ολιστικού ο θεραπευόμενος νιώθει ένας είδος συνεχούς ροής θετικής ενέργειας και τύχης. Προυπόθεση είναι να χαλαρώσετε, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον θεραπευτή σας. Η κάθε συνεδρία είναι αφιερωμένη σε ξεχωριστή ποιότητα ενέργειας και απλά θα είστε συνεπείς στο ραντεβού σας. Έτσι και αλλιώς θα ανυπομονείτε. Το ολιστικό μασάζ είναι η ουσία της ενέργειας του σώματος σας και εκεί θα βρείτε....την δύναμη σας που είσαστε εσείς. Δεν είναι ένα απλό μασάζ και γενικά το Μασάζ Ανατολής δεν είναι ένα απλό κέντρο αισθητικής, οι άνθρωποι μας επιλλέγουν γιατί κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Στο τέλος των συνεδριών θα κατανοήσετε γιατί πρέπει το ολιστικό μασάζ είναι έτσι και γιατί είμαστε παγκοσμίως γνωστοί.......μασαζ χωρις πονο.jpg
μασάζ ανατολής μια υπέροχη εμπειρία.jpg
Αιθέρια Έλαια τα οποία φτιάχνουμε με πολύ αγάπη & μεράκι.

Οικογενειακή παράδοση & συνταγές της γιαγιάς.

Η ευρύτερα διαδεδομένη μέθοδος θεραπευτικού ολιστικού μασάζ, συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και διαφορετικών τεχνικών μάλαξης των μυών, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα λάδια βάσης και τα αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται στο μασάζ, απορροφώνται σε μικρές ποσότητες και προσ-θέτουν ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.

Παράδοση & Φιλοξενία.

Στα καφενεία μασάζ που κάποια έχουν και χαμάμ της Τουρκίας, της Αιγύπτου και του Ιράν, ο υπεύθυνος-νοικοκύρης ετοιμάζει τσάγια με κάρδαμο, υποδέχεται με χαμόγελο και καλοσύνη τους επισκέπτες. Λούζει κάνει μασάζ και περνούν ατελείωτες ώρες οι άνθρωποι παίζοντας τάβλι, διαβάζοντας εφημερίδες, κοινωνικοποιούνται και καθαρίζουν το σώμα και την ψυχή τουσ πριν προσευχηθούν. Την συνήθεια αυτή την απέκτησαν απο τους προγόνους μας τους Αρχαίους Έλληνες που τόσα πολλά έχουν δώσει στην ανθρωπότητα και τους Ρωμαίους που την εξέλιξαν.

Έτσι λοιπόν πριν ξεκινήσετε την συνεδρία σας ετοιμάζουμε ειδικό ρόφημα απο βότανα και τσάι του βουνού για ενέργεια και χαλάρωση και αφού επιλέξετε τα αιθέρια έλαια που θέλετε προχωράμε στην μάλαξη.

Σε έναν χώρο ζεστό, μυσταγωγικό που θυμίζει έντονα ανατολή με ησυχία και με το φώς των καιριών εσείς απολαμβάνεται την συνεδρία τουλάχιστον 1 ώρας και τριάντα λεπτά η οποία είναι αποκλειστικά δική σας. Για την ηρεμία σας και την χαλάρωση σας μόνο υπάρχουν σπιτικά λικέρ, ζαχαρωτά, αφεψήματα για την διαδικασία της γείωσης.

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. 

    ολιστικο μασαζ,ολιστικό μασάζ,olistiko masaz,ολιστικο μασαζ,ολιστικό μασάζ,

    

ελληνική αρωματοθεραπεία μικρο.jpg

Ο χώρος Θεραπειών για το Ολιστικό Μασάζ Φτιαγμένος σύμφωνα με την Παράδοση 

μασαζ υπο το φως των κεριων
πολύ καλό μασάζ μασάζ ανατολής
ολιστικό μασάζ τελετουργικού τύπου στην αθήνα
ολστικό μασάζ σχεδόν μαγικό
μασαζ ονειρου.jpg

Ο χώρος θεραπείας

ο μαγικός κόσμος orientalmassage,Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,μασαζ για αντρες,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ
Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,μασαζ για αντρες,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ
μασαζ ανατολης χαλανδρjpg
κρυσταλλοθεραπεια μασαζ ανατολης.png

12 Εκπληκτικές δίωρες συνεδρίες μία κάθε μήνα που θα <<ροκάρουν>> τον κόσμο σας. Η ενέργεια είστε εσείς, μην το ξεχάσετε ποτέ αυτο! Υπολογίστε τουλάχιστον 90 λεπτά μάλαξη και μισή ώρα το τελετουργικό τσάι, η επιλλογή των αρωμάτων και η διεύρυνση.50 €.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΥΣ, ΣΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΑ με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονες μεθόδους της κυματικής.

Συνεδρία/40 €
Μπορείτε να δοκιμάσετε το Ολιστικό μασάζ για μια φορά αλλά για να συνεχίσετε πρέπει να κάνετε κάθε μήνα μία συνεδρία, στόχος μας είναι η ΔΥΝΑΜΗ να εξελίσσεται μέσα σας και σκοπός να γίνεται <<κυρίαρχος/η>> στην ζωή σας. Κάποιες συχνότητες και ειδικά η τελευταία είναι πολύ απαιτητικές αλλά σας υποσχόμαστε ότι μετα΄απο τρείς μήνες με δύο συνεδρίες η μία τον μήνα θα πετάτε σε σωματικό, ψυχολογικό επίπεδο. Είναι θαυμαστός ο κόσμος της ενέργειας, μένει μόνο να πιστέψετε σε εσάς και την ικανότητα να διαχειρίζεστε την ζωή σας. Δείτε τον εαυτό σας μέσα απο ένα πολύ ηδονιστικό ναρκισσιστικό πλαίσιο μέσα απο ήχους και αρώματα , πέτρες και παλιές και νέες τεχνικές. Δείτε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον μέσα απο τον κόσμο του ολιστικού μασάζ ...ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων.

ο μαγικός κόσμος του orientalmassage
αχερον.jpg
ενεργοποίηση εντέρου με μασάζ
  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Τεχνικές Ολιστικού Μασάζ.

ολιστικό μασάζ στο μασάζ της ανατολής

Καμμία εναλλακτική μέθοδος θεραπείας δεν αντικαθιστά την Ιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να συνεργαστεί άριστα με αυτήν.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page