Μασαζ στην Μύκονο με την εμπειρία και την ποιότητα του Orientalmassage.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ.

To orientalmassage.eu πάει Μύκονο και γιορτάζει στο νησί του φωτός την παρουσία του,την ενέργεια της Δήλου και την δυναμική ενός νησιού γεμάτου χρώμματα, στύλ, ακριβά αρώματα και ιδιαίτερους ανθρώπους. Στην Μύκονο τα πάντα είναι φωτεινά χαρούμενα προχωρημένα αλλά και παραδοσιακά παράλληλα. Απο τα πανηγύρια με την παραδοσιακή Σαμπούνα και όχι Τσαμπούνα όπως λένε την γκάιντα στην ηπειρωτική Ελλάδα εώς την Παράγκα και το Paradise με τα ατελείωτα parties την χαρά και τα events. Νιώθεις καλά στην Μύκονο πολύ καλά ξεχνάς την κρίση μέσα στον καλογυαλισμένο κόσμο της νιώθεις το στυλ και την πολιτισμικότητα. Στην Μύκονο το οριενταλ ακολουθεί τους κανόνεςσε συνδιασμό με την αρχιτεκτονική και το μοναδικό Μυκονιάτικο στυλ.

Διδάσκουμε την Αρχαιοελληνική μάλαξη και δημιουργούμε ένα νέο τουριστικό προιόν στην Ελλάδα βασισμένο στον όμορφο πολιτισμό μας. Χαιρόμαστε για την ζεστασιά που έχουν οι Μυκονιάτες και τον τρόπο που αγκάλιασαν το www.orientalmassage.eu την αποδοχή και την αγάπη. Θέλουμε να διατηρούμε και να ενισχύσουμε το ανώτερο ποιοτικά προιόν της Μυκόνου με νέες εμπειρίες, αρώματα και έλαια με το απαράμιλλο στυλ του Μασαζ της Ανατολης. Εδώ οι άνθρωποι γιορτάζουν, η Μύκονος όμως μην ξεχνάτε τα έχει όλα.....αλλά πάντα οι άνθρωποι γιορτάζουν. Είναι το μέρος που πάνε άνθρωποι μόνοι και νιώθουν ελεύθεροι, απο εφέτος πολλές οικογένειες, άνθρωποι ξεχωριστοί για την φαντασία και επιτυχία τους όπως μεγάλοι σχεδιαστές μόδας, αστέρες του Χόλιγουντ, το Σαν Φραντσίσκο της Ελλάδας με ειδικές υπηρεσίες για gays και πάντα μα πάντα μοναδικές προσωπικότητες. Ας απολάυσουμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι την θάλασσα, την υπέροχη χώρα μας,τον εαυτό μας και ας απολαύσουμε το σώμα μας την ομορφιά και την υγεία μας με ένα αυθεντικό μασάζ στην Μύκονο, την Αθήνα, την Λευκάδα. Απο το κέντρο του party island και το paradise σας χαιρετούμε.......

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

press to zoom
μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

press to zoom
MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.