top of page

Κρυσταλλοθεραπεία

κρυσταλλοθεραπεία.jpg

Όταν Ο Θεός ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους τους έδωσε τους Κρυστάλλους.

Αλλάξτε την ζωή σας με μία μοναδική θεραπεία μασάζ  στο orientalmassage κρυσταλλοθεραπείας. Βελτιώστε την ζωή σας τα οικονομικά σας, την ενεργειακή προστασία και δύναμη σας, την αύρα σας και το σώμα σας με κρυστάλλους, διώξτε τις αρνητικές ενέργειες και βάλτε τις βάσεις για μια ζωή γεμάτη αισιοδοξία και χαρά. Με την χρήση κρυστάλλων, βοτάνων, ελαίων και ειδικών τεχνικών μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας και αυτό γιατί οι άνθρωποι είναι πνευματικά όντα και τα πάντα ξεκινούν απο εκεί απο το πνεύμα και την ενδυνάμωση τους. Αυτές οι τεχνικές δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά αλλά ξέρουμε ότι λειτουργούν...εσείς θα κρίνετε αν θέλετε να είστε καλά η όχι.

 

Η τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας ανάγεται στην αρχαιότητα σε όλους σχεδόν τους ανεπτυγμένους πολιτισμούς απο τους Μάγιας, εώς τους Αιγύπτιους και τους Κινέζους αλλά πουθενά δεν τιμήθηκε όσο στον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό όπου όχι μόνο χρησιμοποοιούνταν ευρύτατα απο τον πατέρα της Ιατρικής τον Ιπποκράτη, αλλά μελετήθηκε διεξοδικά απο τον Θεόφραστο και τον Γαληνό τον Διοσκουρίδη και τον Αριστοτέλη που ήταν μαθητές του στο Περί Λίθων.

Στο μασάζ της Ανατολής χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους  για να ενισχύσουμε τα θετικά στοιχεία στην ζωή κάποιου όπως είναι γνωστό για να ενισχύσουμε τον πλούτο χρησιμοποιούμε μάτι της τίγρης που δίνει προστασία αλλά για να λειτουργήσει πρέπει να τοποθετηθεί στο ηλιακό πλέγμα. Έτσι ενεργοποιείται μόνο και δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα, άλλωστε σκοπός είναι το αποτέλεσμα της χρήσης για το συμφέρον του θεραπευόμενου. Υπάρχει ειδικός σύμβουλος κρυσταλλοθεραπευτής στο orientalmassage που θα σας βοηθήσει να κάνετε την σωστή επιλλογή.. Η ενέργεια των κρυστάλλων χτίζεται σιγά σιγά κλιμακωτά.

Αν και φαίνεται περίεργο ότι έχουν ξεχαστεί στον Νεοελληνικό πολιτισμό κυρίως λόγω του μένους του Χριστιανισμού προς κάθε τι αρχαίο και επειδή τότε συνδέονταν με τα Ορφικά και τις αρχαίες θρησκευτικές τελετές εντούτοις σήμερα εκτιμώνται στο εξωτερικό και οι παλαιές μέθοδοι έρχονται σε εμάς μέσω της Αγγλίας και της Αμερικής. Οι κρύσταλλοι στην αρχαιότητα ήταν μέρος της ιατρικής θεραπείας του Ιπποκράτη, μάλιστα η Ακαδημία Αθηνών η παλαιά είχε εκδόσει με την επιμέλεια του Αριστοτέλη και της ομάδας των μαθητών του το <<Περί Λίθων>>. Η κρυσταλλοθεραπεια με το μασάζ πέρα απο τα ιατρικά οφέλη που έχει και δρά προοληπτικά  κυρίως μας βοηθά και σε ψυχολογικό επίπεδο και σε ενεργειακό. Γιατί όμως ? Πως εξηγείται? Είναι πολύ απλό. Σε φυσικό επίπεδο, μόνο μερικά από τα ιχνοστοιχεία που έχουμε στο σώμα μας είναι το Θείο, φθόριο, ασήμι, χρυσός, φώσφορος, σίδηρο, χαλκός και αλλά πολλά. Το σύμπαν μας είναι φτιαγμένο απο αστρική ύλη, τα ίδια στοιχεία που υπάρχουν στο σύμπαν υπάρχουν και στο σώμα μας και στα πλάσματα του πλανήτη. Οι κρύσταλλλοι είναι λεπτοφυείς εκφράσεις η αποθήκες (μπαταρίες κοινώς) ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Δημιουργούν επιρροές-συμπεριφορές στα εσωτερικά μας όργανα, στήν αύρα μας και τελικά μας επηρεάζουνε σε όλα τα επίπεδα. Είναι πραγματικά εκπληκτική η ζέση το τρεμούλιασμα  σε μια συνεδρία στο μασαζ της ανατολής και τα συναισθήματα όταν κρατούμε έναν κρύσταλλο που μας πάει και την αρνητική ζάλη όταν ακουμπάμε ένα κρύσταλλο που αντιτίθεται στην ενέργεια μας. Εδώ είναι μια μικρή εισαγωγή για τα οφέλη των κρυστάλλων σε ενργειακό επίπεδο και όχι ιατρικό. Περισσότερα θα δείτε στο www.eyzein.org που ασχολείτε με τις λεπτομέρειες. Εμείς χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους στο ολιστικό κυρίως μασάζ για να τραβήξουμε το αρνητικό απο το σώμα του θεραπευόμενου, να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρας και τις Ιπποκράτειες ενεργειακές ζώνες ροής και να έλξουμε τις θετικές δυνάμεις στο σώμα την ψυχή και το πνέυμα του θεραπεύόμενου.

 

 

 

Οι κρυσταλλοι ενεργοποιούνται με την πρόθεση και την ζέση του ανθρώπινου σώματος, φορτίζουν και φορτίζονται γι αυτό απαιτείται καθαρισμός. Μετά απο κάθε συνεδρία μασάζ οι κρύσταλλοι καθαρίζονται ενεργειακά και απολυμαίνονται. Η ορθή χρήση συναντάται σε πολλές πρακτικές της ζωής μας και μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα (1-3 μήνες) αν πίστεύουμε σε αυτούς και την δύναμη μας.

 

Ας δούμε λοιπόν σε μια συνεδρία μασάζ αλλά και όταν τους φοράμε τι μπορούν να μας δώσουν:

Για να γεμίσετε ενέργεια

Ακουμπήστε στην κοιλιά σας ένα πορτοκαλί καλσίτη ή καρνεόλη (πέτρα Άρη συνδέεται με το άιμα) και σε κάθε εισπνοή νιώστε την πλούσια ζωτική του ενέργεια να γεμίζει την κοιλιά σας και να επεκτείνεται σταδιακά σε όλο σας το σώμα με την εκπνοή.

 

Για Αϋπνία ή για βαθιά χαλάρωση

Τοποθετήστε ένα αμέθυστο πάνω από το κεφάλι σας στο μαξιλάρι. Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε την ενέργεια του σαν απαλά κύματα, να γεμίζουν το κεφάλι σας και σιγά σιγά όλο το σώμα. Εισπνεύστε και εκπνεύστε χαλαρά νιώθοντας όσο μπορείτε πιο πολύ την χαλαρωτική ενέργεια του αμέθυστου. Ενισχύστε με αιθέριο έλαιο λεβάντα και με μασαζ στο ηλιακό πλέγμα & εκπνοές  και θα κάνετε εκπληκτικό ύπνο.

 

Για να προστατευτείτε από αρνητικές εισβολές

Ακουμπήστε μία μαύρη τουρμαλίνη με χαλαζία λευκό στο κάτω μέρος τις κοιλιά σας πάνω στο ηβικό οστό και λίγο κάτω από τον αφαλό ακουμπήστε ένα σιδηροπυρίτη ως ασπίδα προστασίας. Οραματιστείτε την μαύρη τουρμαλίνη να καίει ότι κακό νιώθετε πως πάει να σας επηρρεάσει. Τελειώνοντας συνεχίστε τον οραματισμό βλέποντας το σιδηροπυρίτη να ντύνει το σώμα σας ενεργειακά, δημιουργώντας  μια πανοπλία ώστε να μην μπορεί να εισέλθει οτιδήποτε αρνητικό.

 

Για να πάρετε θάρρος για προστασία και χρήμματα αλλά και για να γειωθείτε.

Τοποθετήστε πάνω στο ηλιακό σας πλέγμα περίπου στο στήθος σας, ένα μάτι της τίγρης, νιώστε τη ζεστή του ενέργεια. Μπορείτε στην συνέχεια να οραματιστείτε ένα ζώο που για εσάς αντιπροσωπεύει την δύναμη και το θάρρος όπως το λιοντάρι. Μπορείτε να καλπάσετε στην φαντασία σας, δείτε τους αντικατοπτρισμούς απο το μάτι της τίγρης σε εξωτερικό χώρο στον ήλιο , συγκεντρωθείτε και θα καταλάβετε τις δυνάμεις του. Καλό είναι να το κρεμάσετε στον λαιμό σας με χρυσό σύρμα η κίτρινη κλωστή και απολαύστε τις μικρές αρχικά αλλαγές στην καθημερινότητα σας και κατόπιν τις μεγάλες.... Προσοχή μετά απο ένα μήνα θα σας γειώσει πολύ και θα πρέπει να τον βγάλετε. Περισσότερες συμβουλές σε μια συνεδρία στο μασάζ της ανατολής. Η κρυσταλλοθεραπεία έχει τεράστια ενέργεια και είναι μαζί με την λογική, το συναίσθημα, τα βότανα, τα χέρια μας και τα πόδια μας δώρα του θεού και της γής. Περίσσότερα θα δείτε στα μαθήματα κρυσταλλοθεραπείας του www.eyzein.org

μασαζ βιοενεργεια κρυσταλ
ανάλυση αύρας στο μασάζ της ανατολής
μασαζ

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page