top of page

Μασάζ για Γυναίκες & Άντρες.

Χαρίστε ένα χάδι προς τον εαυτό σας.
Για μια εκπληκτική συνεδρία Μασαζ όπως δεν έχετε ξανακάνει σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο.

Ολιστικό Αρχαιοελληνικό Μασάζ.Παραδοσιακό Μασάζ με τις Πέτρες του Ιπποκράτη, τις συνταγές του Γαληνού και του Θεόφραστου με απίστευτα αποτελέσματα για την ηρεμία, την ενέργεια σας, την καλυτέρευση της ζωής ολιστικά και σε πολλά επίπεδα.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ

(Ο Βασιλιάς του Μασάζ με πολλές τεχνικές και απο άλλους αρχαίους πολιτισμούς. Θα σας ενθουσιάσει!!).Θα νιώσετε την δύναμη της αυτοθεραπείας.

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας ευ ζειν με αγάπη προς κάθε τι ανθρώπινο όπως το ανθρώπινο σώμα & πνεύμα. Κλείστε σήμερα μια συνεδρία Ολιστικού Μασάζ Σώματος και ταξιδέψτε

 • Μασαζ Ayurveda (Ινδικό) 

 • Ενεργειακός Καθαρισμός με Κρυστάλλους. (Ελληνική Τεχνική)

 • Σουηδικό Μασάζ & Λόμι Λόμι στην πλάτη και τα πόδια.

 • Ρεφλεξ(ι)ολογία

 • Αρωματοθεραπεία

 • Ενεργειακό μασάζ-ισορροπία τσάκρας.30€ το πρόγραμμα.

 • Προσφορά Γνωριμίας.40€ κατοίκον.

 • 50€ ολιστική θεραπεία με διατάσεις(Ελληνικό), ρεφλεξ(ι)ολογία και κινήσεις shiatsu Eνεργειακό Μπάνιο με βότανα (Ελληνικό),Ολόσωμο peeling σώματος με μέλι, αιθέρια έλαια, βότανα και μπαχαρικά (αίθιμο των αρχαίων Ελλήνων που σήμερα γίνεται στην Αίγυπτο και την Υεμένη δάνειο απο την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου και γίνεται πριν απο σημαντικά γεγονότα ως ιεροτελεστία κάθαρσης).Ηχοθεραπεία Πολλαπλών Συχνοτήτων.Διάρκεια 60`ή 120`με το welcome τσάι με Βότανα 90` ή 2,30`.Κόστος 40€ ή 70 €.

 •  

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Μυοχαλαρωτικό Μασάζ με Ζεστά Αιθέρια.Έλαια Relaxing Aromatherapy, Μυοχαλαρωτικό Μασάζ Full Body συνδυαστικά με Deep Tissue-Αργό Μασάζ που φτάνει στο βάθος των ιστών.

μασάζ,ερωτικό μασάζ,αισθησιακό μασάζ,orientalmassage

 

Η χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων, σε συνδυασμό με χειρονακτικό μασάζ με ζεστά αιθέρια έλαια 100% φυσικά, προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό, βελτιώνει την υγεία, την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες & ψυχική ανάταση. Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Το μασάζ αυτό μπορεί να γίνει με ροδοπέταλα, να προηγηθεί μπάνιο με βότανα και να σας προτείνω υλικά και μεθόδους ανάλογα τα έλαια που θα κάνουμε χρήση.

Βότανα και αιθέρια έλαια θα σας ταξιδέψουν ενώ θα χαλαρώσουν τους μυς, θα απορροφηθούν απο το σώμα σας και κάθε τραύμα, πιάσιμο η ακόμα και κακή ψυχολογική διάθεση θα εκλείψει.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.
   Αρωματοθεραπεία.

Μασάζ & Αρώματα της φύσης τα καμώματα.1 'ωρα 30€. Η τέχνη της αρωματοθεραπείας μυρωδιές μοναδικές και ιδιαίτερες αρώματα φερμένα απο τα πιο μυθικά και εξωτικά μέρη του κόσμου αλλά και έλαια της αρχαίας παράδοσης μας.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι,μοναδικές θεραπείες προσώπου,deep tissue, μασάζ για αισθητική,ολιστικό μασάζ,λόμι λομι μασαζ

Απολαύστε Μυοχαλαρωτικό Μασάζ πιο απαλό και ευγενικό απο το παραπάνω με πολλά αρώματα και κομψότητα.Τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια είναι η αλχημεία του έρωτα γράφουν στα αρχαία κείμενα. Ανεβάστε την διάθεση σας, ξυπνήστε το σώμα το πνεύμα και τις αισθήσεις σας με σπάνια, αρώματα, βότανα, θυμιάματα, έλαια από αμυγδαλέλαιο, κανέλα, σανδαλόξυλο, λεβάντας, λεμονιού, περγαμόντο, πορτοκαλιού. Αφεθείτε και ταξιδέψτε με μια συνεδρία ολιστικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και την ποιότητα των αισθήσεων.Τηλ 69391865517

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

 

Μασαζ όμορφο απαλό άγγιγμα Λόμι Λόμι. Το Λόμι Λόμι μια αρχαία μέθοδος απαλού μασάζ από τα νησιά της Χαβάης, τα νησιά του Ειρηνικού. Με αργές κινήσεις που συμβολίζουν τα κύμματα της θάλασσας θα σας γεμίσει με ενέργεια και ηρεμία. Θα νιώσετε ζεστασιά και θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο με φοίνικες και τυρκουάζ νερά στα Νησιά του Πάσχα και την Χαβάη. Η φιλοσοφία αυτής της μορφής ιερου μασάζ είναι, ότι ο θεραπευτής διαχειρίζεται την ενέργεια που προέρχεται από το σύμπαν ή "Mana" η οποία εισέρχεται στα σώματα για θεραπευτικό σκοπό. Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία την Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του λομι μασάζ. Σήμερα το λομι λομι γινεται παντου στην Χαβαη με πολλούς τροπους και υπαρχει και ειδικος κυκλικος χορος, στην ουσία ο θεραπευτής χορεύει γύρω απο τον θεραπευόμενο. Με δική του μουσική μασαζ θα δείτε τι θα πεί ηρεμία γαλήνη και πως γεμίζετε μέσα σας με το φως του ήλιου, εσείς απλώς χαλαρώστε….

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

Μασαζ Λομι Λομι. Χαβάη. Απολαύστε το πιο χαδιάρικο μασάζ του κόσμου με πανέμορφη φιλοσοφία, ένα μασάζ που θα σας ταξιδέψει και θα σας συναρπάσει! 1 ώρα 30€.

Σουηδικό Μασάζ- Συνεδρία 1 'ωρα 30€ .

Tο Σουηδικό massage ή Σουηδική μάλαξη είναι η μάλαξη που έχει καταγωγή ως χώρα τη Σουηδία. Είναι εμφανές ότι το Σουηδικό massage είναι επηρεασμένο από παραδοσιακές Κινεζικές εναλλακτικές τεχνικές, επινοήθηκε και εφαρμόστηκε από τον γιατρό-συγγραφέα-δάσκαλο ξιφασκίας Peter Henri Link τον 18ο αιώνα μ.Χ. .​

Το Σουηδικό massage στάθηκε αφορμή να αναπτυχθούν στην Ευρώπη θεραπευτικές τεχνικές όπως: η φυσικοθεραπεία, η χειροπρακτική, η οστεοπαθητική και άλλες τεχνικές.
Σημεία αναφοράς της τεχνικής του Σουηδικού massage είναι: το δέρμα - οι μύες - οι δερματικοί νευρικοί υποδοχείς - οι μυϊκοί νευρικοί υποδοχείς - αιμοφόρα αγγεία.
Το Σουηδικό μασάζ ενδείκνυται
Για χαλάρωση σφιγμένων μυών
Για αποκατάσταση ευεξίας
Για αναλγησία (= απουσία της αίσθησης του πόνου λόγω φυσικής έκκρισης ενδορφίνης, εγκεφαλίνης, οπιορφίνης κ.α.)
Για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου ( = καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, καλύτερη θρέψη των ιστών, γερό ανοσοποιητικό, αποτοξίνωση - απέκκριση άχρηστων ουσιών από το ανθρώπινο σώμα).

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι ένεργειας με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

μασαζ,μασάζ,σουιδικό μασάζ, καλύτερο μασάζ

Κρυσταλοθεραπεία Συνδυαστικά με Αρωματοθεραπεία, Ηχοθεραπεία, Βιοενέργεια και Ινδικο Μασάζ Κεφαλής.

www.orientalmassage.eu,κρυσταλλοθεραπεία

 

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία και υγεία απ΄ αυτούς.

Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες κυρίως αλλά και στην Αίγυπτο και οι Μάγιας, Ινκας πίστευαν, ανάμεσα σε άλλα, ότι βοηθάνε στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες και ότι είναι σύνδεση με το Θείο και καθημερινός αρωγός και φυλακτό στην ζωή τους με τα καθημερινά προβλήματα.

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η πιεσοθεραπεία, η ρεφλεξολογία και η υπνοθεραπεία.

Οι επιστήμονες έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των ορυκτών οφείλονται σε φυσικές και όχι σε μαγικές υπερφυσικές ιδιότητες, όπως πίστευαν παλαιότερα.Η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό έγκειται στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και εξαιτίας αυτής η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω λεμφικών υγρών.

Ο θεραπευτής θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος σε συνδυασμό με μασάζ. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο σώμα σας η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Βασσιλικό Μασάζ (Ρώσσικη Τεχνική) με Μέλι,και Μάσκες Αισθητικής για το σώμα το πρόσωπο και τα μαλιά. Δείτε τα Βασσιλικά μασάζ μας.

μασάζ για άντρες,βασιλικά μασάζ,ρεφλεξολόγος

 

(Γνωστό απο τα Βασιλικά Λουτρά της Βασίλισσας Κλεοπάτρας στην Αρχαία Αίγυπτο)
Εφαρμογή ειδικού ενζυματικού μελιού που καταπολεμά τοξίνες και κυτταρίτιδα. Χαρίστε στο δέρμα σας την αποτοξίνωση και την απαλότητα που του αξίζει…!! Θρεπτικά συστατικά, βελτίωση της ροής του αίματος, απαλότητα , και ηρεμία υπό το φώς των κεριών. Σήμερα εφαρμόζεται στην Ρωσσία και την Φιλανδία συνδυαστικά με Σάουνα όπου το αίθιμο είναι κάθε Πρωτοχρονιά να πέζουν χαρτιά μέσα στην Σάουνα (!) και να ξεκινάνε την χρονιά τους με ένα καλό μασαζ.

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

​ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΥΣ, ΣΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΑ με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονες μεθόδους της κυματικής και νευρολογικής επιστήμης. Όλο το πρόγραμμα για 2 'ωρες 70€ σε μια εκπληκτική συνεδρία που θα σας συναρπάσει.

Αρωματοθεραπεία,μυοχαλαρωτικό μασάζ,κρυσταλλοθεραπεία,βιοενέργεια, αθλητικό μασαζ,δυναμικό ρείκι
αρωματοθεραπεία απο το Μασάζ της Ανατολής
χειροπρακτική διακρανική ευθυγράμμιση μασαζ της ανατολης
Ηχοθεραπεία,κρυσταλοθεραπεία,αρωματοθεραπεία,μασάζ,μασαζ


Ο όρος που περιγράφει αυτή τη νέα έννοια της υγείας είναι η λέξη "ολιστική", από τη λέξη - όλον - που σημαίνει σύνολο. Ο ολιστικός ορισμός της υγείας - ο ολιστικός τρόπος ζωής - θέτει καινούρια δεδομένα και αλλάζει, διαφοροποιεί τα μέχρι τώρα δεδομένα της δυτικής ιατρικής. Η υγεία δεν θεωρείται πλέον σαν η απουσία της ασθένειας. Είναι μια δυναμική διαδικασία και όχι μια στατική κατάσταση.
Αληθινή φροντίδα για την υγεία σημαίνει ενεργητική πρό- ληψη. Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία του ολιστικού μασάζ και βιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες του.
Η ευρύτερα διαδεδομένη μέθοδος θεραπευτικού ολιστικού μασάζ, συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και διαφορετικών τεχνικών μάλαξης των μυών, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τα λάδια βάσης και τα αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται στο μασάζ, απορροφώνται σε μικρές ποσότητες και προσ- θέτουν ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.
Ο συνδυασμός του μασάζ με τα κατάλληλα έλαια για την κάθε περίπτωση, προσφέρεται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησης του άγχους ενώ μακροχρόνια συμβάλλει γενικότερα στη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης και στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.
Η χειρομάλαξη προσφέρει μια σειρά από θετικές επιδράσεις οι οποίες μπορούν να συνοψισθούν ως εξής:
Βελτίωση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας.
Αύξηση της θερμότητας του δέρματος και βελτίωση της ποιότητάς του.
Χαλάρωση του μυϊκού σπασμού των μυών και διάταση των συρρικνωμένων άκρων των μυών.
Υποχώρηση του οιδήματος και της εξ’ αυτού δυσλειτουργίας του οργανισμού στην περιοχή.
Βελτίωση της θρέψης των ιστών και περιορισμός της φθοράς τους.
Λύση των μαλακών συμφύσεων και επαναφορά της ελαστικότητας στο συνδετικό και στον ουλώδη ιστό.
Διευκόλυνση της αποβολής των προϊόντων του μεταβολισμού και τη προσαγωγή περισσότερων θρεπτικών ουσιών.
Ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος και μειώνει την υπερένταση, την δυσκαμψία και τον πόνο, καλυτερεύει
την αναπνοή και ενισχύει το αίσθημα ευεξίας και εξισορρόπηση των περιφερειακών νεύρων.
Συντονισμός και επανεκπαίδευση των ιστών και του εγκεφάλου σε ήπιους, αρμονικούς και χαλαρωτικούς ρυθμούς.
Εν τέλει η μάλαξη ωφελεί διότι χαλαρώνει, καταπραΰνει, θεραπεύει, καθησυχάζει, ανακουφίζει και επαναφέρει την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.Τα παραπάνω συνδυαστικά με πλήθος τεχνικών και με την ενέργεια ρείκι απο μέρους του θεραπευτή
έχει ευεργετικά αποτελέσματα αποτελέσματα, όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, βελτίωση της υγείας,
νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, αισιοδοξία στη ζωή, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανάπτυξη.
Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική. Αποτελεσματικότερη δε με την χρήση κρυστάλλων και ημιπολύτιμων λίθων.

 

Διάρκεια 60`στα 40€ με το welcome τσάι με Βότανα 120`.Κόστος 70€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Indian Foot  Massage συνδυαστικά με lomi lomi  (δείτε το video) .Αθλητικό Μασαζ Καθαρά.Πολυ αποτελεσματικό.Στην χώρα μας είναι τα παραδοσιακά πατήματα στην πλάτη γνωστά στην Ήπειρο και την Μακεδονία. 1 ώρα 30€ μόνο για άντρες.

ερωτικό μασάζ η αισθησιακό μασάζ της ανατολής?

 

Συνδυαστική τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Εκπληκτικά αποτελέσματα για σύσφιξη, αδυνάτισμα για να σμιλέψετε το σώμα σας.
Συνίσταται:
• Για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης.
•Πριν και  Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και ως αθλητική άσκηση. Είναι πολύ ενεργητικό και δυναμικό.
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Παρακαλώ δείτε τα video εδώ και στο facebook.

 

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Μασάζ με Πομάδες-Κεραλοιφές Βασιλικά Μασάζ (Δείτε τα βασιλικά VIP μασαζ). Εκπληκτικές συνεδρίες αισθητικής προσώπου για γυναίκες & άντρες.

θεραπεία προσώπου με χρυσάφι στο orientalmassage.eu

Μια εκπληκτική εμπειρία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.Μασάζ & Αρωματοθεραπεία.Βιοενέργεια-Ρείκι.Κρυσταλλοθεραπεία.Θεραπείες Προσώπου.Ανανεωθείτε!!!Όλα τα αιθέρια και φυτικά έλαια είναι οργανικά και φτιάχνονται από εμάς, κάποιες κρέμες είναι τις καλύτερες γνωστές εταιρείες αισθητικής, όλες οι πομάδες είναι φτιαγμένες με άριστα υλικά πρώτης ποιότητας. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την δική σας κηραλοιφή  κρέμμα σώματος ενυδατική  αποστέλλοντας μας την παραγγελία σας εδώ. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα Βασσιλικά Μασαζ.

Διάρκεια 90`,2 ώρες με το welcome τσαι με βότανα στον πολύ Ανατολίτικο χώρο μας.Κόστος 50€

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

​​​Αθλητικό Μασάζ-Sports Massage

Αναλαμβάνουμε υποστήριξη, αποκατάσταση, διατροφή, προπονητική σε αθλητές με ειδική τιμολόγηση/μήνα.

1 'ωρα 30€.

αθλητικό μασάζ,μασάζ για αντρες,μασάζ με πατήμματα,μασάζ ινδικό,αντρικό μασάζ,μασαζ για αντρες,δυνατό μασάζ,μασάζ και αρωματοθεραπεία
ολιστικό μασάζ,θεραπευτικό μασάζ,βιοενέργεια

Θέλουμε οι αθλητές μας να τα πάνε καλα!!! 
Μία τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης.
Το αθλητικό μασάζ συνίσταται:
• Πριν από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος που εμπλέκονται σε αυτή και τη μεγιστοποίηση της επίδοσης
• Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Καθαρισμός με κρυστάλλους & Δονητική Διέυρυνση, Ρείκι. Συνεδρία/30 €
Συνδυάζονται με την Ολιστική για να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα και ισορροπία της ενέργειας του σώματος. Το μυαλό έχει την τάση να θυμάται τις κινήσεις συγκεκριμενων μυικών ομαδων να τις απομνημονεύει ώστε ο αθλητης να μπεί σε φάση ΡΟΗΣ. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και μας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ δείτε τα video στο facebook.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

Δείτε εδώ πως λειτουργεί.

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

 Μασάζ Βαθέων Ιστών(μασαζ εν το βαθει)-Deep Tissue Massage.1 ώρα 30€.

μασάζ βαθέων ιστών λύστε στο σώμα σας ξεπιαστείτε με ένα καλό μασάζ

Αργό αλλά δυναμικό μασάζ πιέσεων με τα δάχτυλα και τους αγκώνες με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ θα σας απελευθερώσει απο χρόνιους πόνους. Εφαρμόστηκε κατά την Αρχαιότητα αλλά επίσημα απο το 1800 στον Καναδά.Το1949, η ΚαναδήγιατρόςTeresaPhimmer έδωσε τις πρώτες κατευθυντήριες γραμμές για τηντεχνική αυτή, την οποίαανέλυσεστο βιβλίο της, "Μύες –Τα αόρατα δεσμά σου" Από εκείνη την εποχή, το βαθύ μασάζ των ιστών άρχισε σιγά-σιγά να κατέχει περίοπτη θέση στην αθλητιατρική και τη φυσική αγωγή ως μέσο για την αποκατάσταση του χρόνιου πόνου και τη θεραπεία βλαβών των μαλακών μορίων.

Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)οι οποίες βρίσκονται καλά προστατευμένες κάτω από μεγαλύτερες περιοχές του σώματος.
Τα trigger Points είναι εντοπισμένες περιοχές ευαισθησίας (οζίδια), στις βαθύτερες στοιβάδες του μυ, ο ερεθισμός των οποίων με μηχανική πίεση προκαλεί πόνο που συνήθως αντανακλάται σε άλλες συγκεκριμένες περιοχές.•    Μια χαλάρωση των εν τω βάθει μυών

 • Απελευθέρωση των τοξινών από τους μύες

 •  Αύξηση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των μυών

 • Απελέυθέρωση λύσιμο των συνδέσμων.

 • Τέλος αποκατάσταση και απελευθέρωση του σώματος σας.

 • Στο τέλος της θεραπείας θα νιώθετε πολύ καλά, το σώμα σας <<λυμένο>>.

Κόστος 30 €, Διάρκεια 1 ώρα.

 

Στη  χώρα  µας  οι  άντρες  δεν  έχουν  µεγάλη  επαφή  µε  την αισθητική είναι ακόµα προκατειλημμένοι απέναντι στη αισθητική γιατί πολλοί πιστεύουν ότι είναι µια ενασχόληση των γυναικών και ότι απευθύνεται µόνο σε γυναίκες.Οι περισσότεροι έχουν κάνει µόνο µασάζ και σταματούν εκεί. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κάνει και άλλες περιποιήσεις, όπως καθαρισμό προσώπου, περιποίηση προσώπου & σώματος.

Το σώμα σου είναι ο ναός σου, είναι σημαντικό να είσαι καλά υγιής δυνατός και με αυτοπεποίθηση για να μπορείς να παρέχεις ενέργεια, αγάπη και προστασία στην οικογένεια σου και τα όνειρα σου. Η θεραπεία απευθύνεται σε leaders και άτομα που αγαπούν την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και είναι φτιαγμένο από άντρες που χαίρονται την αντρική τους φύση με όλα τα χαρακτηριστικά της. Το πρόγραμμα αισθητικής δεν είναι παρεξηγήσιμο και έχει τεχνικές που υπερθεματίζουν την αρρενωπότητα και την αντρική ομορφιά. Περιλαμβάνει ολιστικό μασάζ σώματος και θεραπεία του δέρματος προσώπου και σώματος με διάφορες τεχνικές. Στόχος είναι η επανάκαμψη της επιδερμίδας τόσο αισθητικά όσο και σε σωστά επίπεδα ενέργειας για να νοιώθετε  και να είστε όμορφος και γοητευτικός. Η θεραπεία διαρκεί 2-2,5 ώρες και είναι απόλυτα επιτυχής.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 30€

 

 • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Καμμία εναλλακτική μέθοδος θεραπείας δεν αντικαθιστά την Ιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να συνεργαστεί άριστα με αυτήν να την βελτιώσει και να εξελίξει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page