top of page

Μασαζ ανοίξτε το δικό σας θεραπευτήριο!


 

Καλωσορίσατε στον όμορφο κόσμο της υγείας, της φροντίδας και της ομορφιάς.

Σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) η υγεία είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας ».

Από την πρώτη ημέρα, ο στόχος μας ήταν να προσφέρουμε εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής και τόνωσης, που βασίζονται στην πολυετή πείρα μας και την παράδοση σε συνδιασμό με εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Αντικειμενικός σκοπός των περιποιήσεων είναι η αποκατάσταση της απαλότητας, της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας, της κομψότητας και της ευεξίας του δέρματος αλλά και της ψυχικής ηρεμίας.

αρωματοθεραπεία και μασαζ

Στο Μασάζ της Ανατολής γνωρίζουμε πόσο σκληρός είναι ο ανταγωνισμός στην εποχή μας αλλά και πόσο δύσκολη η μείωση των εξόδων σε μια μικρή επιχείρηση. Ζούμε απο την προσφορά υπηρεσιών σε ανθρώπους και κάθε μέρα γιορτάζουμε το επάγγελμα μας. Έχουμε την γνώση την πείρα και την εκπαίδευση να προσφέρουμε ασφάλεια σε επιχειρηματικά ανοίγματα και να αποφύγει ο νέος/νέα επιχειρηματίας λάθη, φτωχό μαρκετινγκ,αδυναμία λειτουργίας της επιχείρησης του, αδυναμία ανάπτυξης πελατολογίου, έλλειψη εκπαίδευσης, φτωχά προιόντα και έλλειψη ποιότητας, αδυναμία εύρεσης λύσεων σε φορολογικά, επιχειρηματικά, σχεδιασμό προιόντων προβλήματα κλπ. Με αυτό το σκεπτικό και με την συνδρομή της σχολής, του παρόχου εξοπλισμού σπα(www.krevatiamassage.eu) και πολλών συνεργατών που μας στηρίζουν  αποφασίσαμε την  δημιουργία αλυσίδας franchise κάτω από την εμπορική επωνυμία του Orientalmassage.

Το Franchising είναι μια σύγχρονη μορφή επιχειρηματικής ανάπτυξης όπου συνδυάζετε το μέγεθος, η δύναμη και η ασφάλεια του οργανωμένου δικτύου με την πρωτοβουλία και την αποτελεσματικότητα του ανεξάρτητου επιχειρηματία. Το Franchising είναι μια επιτυχημένη μέθοδος συνεργασίας ανάμεσα σε επαγγελματίες, που έχουν σαν κοινό στόχο την αύξηση του μεριδίου τους στην αγορά στον τομέα της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας και βασίζεται στη στενή και συνεχή συνεργασία μεταξύ του franchisor και του franchisee.
Το κλειδί για την επιτυχία είναι η διαίσθηση, η καινοτομία και το πάθος. Εάν σκέπτεστε να δημιουργήσετε τον δικό σας χώρο ή αν σκέφτεστε να τον αναβαθμίσετε, δεν έχετε παρά να γίνετε μέλος του Orientalmassage. Υπάρχουν πολλά πακέτα συνεργασίας και στόχος είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας στην χώρα μας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού που έχουμε δραστηριότητα.

 

Βασικές Αρχές του Μασάζ της Ανατολής

Παροχή σε όλους τους πελάτες μια αξιοσημείωτη εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς σε ένα άριστα διαμορφωμένο και ήσυχο περιβάλλον.

Συνεργασία με προμηθευτές με οικολογικά προϊόντα

Εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι θεραπευτές εκτελούν τις διάφορες θεραπείες σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του Μασάζ της Ανατολής και πιστοποιημένων οργανισμών.

Χτίζοντας τις καλύτερες δυνατόν σχέσεις μεταξύ πελατών και εμάς έτσι ούτως ώστε να οδηγούν σε μακροπρόθεσμη εμπιστοσύνη.

Με τη χρησιμοποίηση των ενεργειακών αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να εξασφαλίσουμε ότι προστατεύουμε τον πλανήτη ενώ φροντίζουμε τους πελάτες μας.

Εξασφαλίζοντας μια πλήρη καθαριότητα και φρεσκάδα στα σαλόνια εφαρμόζοντας ευλαβικά αυστηρούς κανόνες υγιεινής.


Πακέτο προσφοράς Franchise

Υπάρχουν 5 βασικοί άξονες δικαιόχρησης και για απλούς θεραπευτές αλλά και για ομάδες και spa που μπορούν να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους στα ανώτερα ποιοτικά επίπεδα του orientalmassage.eu.Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ιδέες σας και τις ανάγκες σας, λατρεύουμε την έννοια της θεραπείας και την δουλειά μας και δεν ξεχνάμε ότι και εμείς ξεκινήσαμε με τις δικές μας μικρές δυνάμεις και αναπτυχθήκαμε σιγά σιγά.

Τα βασικότερα σημεία του πακέτου προσφοράς Franchise περιλαμβάνουν:

Δικαίωμα χρήσης ονόματος : Το Orientalmassage παραχωρεί το δικαίωμα χρήσης του ονόματος καθώς επίσης το know - how για μια αποτελεσματική έναρξη της επιχείρησης σε μια νέα θέση.

Διαμόρφωση χώρου: Ειδικευμένο άτομο της εταιρείας θα ετοιμάσει και θα επιβλέψει την διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου ούτως ώστε να είναι λειτουργικός και να συνάδει στις προσδοκίες των πελατών.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα θεραπευτών: Κατάρτιση των θεραπευτών στα καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα σύμφωνα με τα εταιρικά πρότυπα. Εγχειρίδια διαδικασιών με ιδιαίτερα πολύτιμες πληροφορίες για τες διάφορες θεραπείες.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα διαχείρισης: Η κατάρτιση στρέφετε σε ένα σχέδιο διαχείρισης σαλονιού ομορφιάς, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διοίκησης.

Γραφική Υλη: Ετοιμασία όλων των αναγκαίων χαρτικών όπως επαγγελματικές κάρτες αποδείξεις, τιμοκατάλογο, Vouchers και διαφημιστικό υλικό.

Ιστοσελίδα: Διαφήμιση στην εταιρική ιστοσελίδα.

Φόρμες Θεραπευτών: Εταιρικά ομοιόμορφα σύνολα

Εξοπλισμός: Προμήθεια του μηχανικού εξοπλισμού και επίπλων καμπίνας.

Accessories: Προμήθεια όλων των απαιτουμένων accessories που περιλαμβάνουν πετσέτες, παντόφλες, ρόμπες και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του κέντρου.

Καλλυντικά προϊόντα: Προμήθεια όλων των προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος για χρήση τόσο στο ινστιτούτο όσο και για το σπίτι.
 
Εγκαίνια έναρξης: Στο πρόγραμμα έναρξης περιλαμβάνονται διαφήμιση, διανομή φυλλαδίων, κάλεσμα προσωπικοτήτων και ανάπτυξη στρατηγικών για εδραίωση του ονόματος και της εμπιστοσύνης των πελατών στην καινούρια μονάδα.

 

αθλητικό μασάζ και deep tissue στο μασάζ της ανατολής


Υπηρεσίες υποστήριξης

Το Μασάζ της Ανατολής είναι δεσμευμένο στην παροχή μιας περιεκτικής συνολικής υποστήριξης στους δικαιοδόχους βοηθώντας τους να αναπτυχθούν με επιτυχία και περιλαμβάνει : 

Διαπραγμάτευση με τους προμηθευτές για να εξασφαλίσει έναν αξιόπιστο ανεφοδιασμό ποιοτικών προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή

Η οργάνωση σεμιναρίων μετεκπαίδευσης για νέες μεθόδους και τεχνικές.

Παραγωγή και αποστολή ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δημιουργία διαφημιστικού προγράμματος και εποχιακών προσφορών.

Ενημέρωση του εταιρικού ιστοχώρου προς όφελος όλων των δικαιοδόχων

 

Ανάλυση των βασικών δεικτών απόδοσης για κάθε επιχείρηση franchise και την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση σχετικά με το πώς να ενισχύσει τα αδύνατα σημεία για βελτίωση της αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Οργάνωση περιοδικών διασκέψεων για ανταλλαγή εμπειριών και εισηγήσεων για βελτίωση τυχών παραλήψεων για όσον το δυνατόν καλύτερη συνεργασία.

Επισκέψεις στα σαλόνια ομορφιάς των franchise για μιαν επί τόπου παρακολούθηση των εργασιών και παροχής της απαιτούμενης βοήθειας εάν χρειάζεται για επίλυση επιμέρους προβλημάτων ανάλογα με την περίπτωση.

Πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι τα Iris Spa παραμένουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα τους.

Η εξασφάλιση όλης της γραφικής ύλης και ποιοτικού διαφημιστικού υλικού σε τιμές κόστους.

Η παροχή υπηρεσιών δημόσιων σχέσεων


Το επόμενο βήμα

Επιλέγουμε τους συνεργάτες βάση κριτηρίων που θα πρέπει να ικανοποιούν μίνιμουμ απαίτησης και περιλαμβάνουν:

Ισχυρή επιθυμία να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση.

Έντονο συναίσθημα για τον τομέα της ομορφιάς
Ευχάριστη προσωπικότητα και άριστη επικοινωνία με τους πελάτες

Δυνατότητα συγκρότησης μικρής ομάδας επαγγελματιών θεραπευτών ομορφιάς.
Δέσμευση για τη διατήρηση υψηλών προτύπων της εταιρικής εικόνας.
Να είναι συνεργάσιμος και εργάζεται με πνεύμα συλλογικότητας.
Υποχρέωση να ακολουθά πιστά το εταιρικό σύστημα.
 
Δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν οι επενδύσεις που απαιτούνται.

Εάν αποκρίνεστε στα ανωτέρω σημεία θετικά, θα είμαστε ευτυχείς να σας συναντήσουμε, να συζητήσουμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσουμε τυχόν απορίες σας.Η διαδικασία για την επίτευξη μιας δικαιοχρησίας franchise είναι η εξής:

  • επιλογή συνεργάτη,

  • επιλογή κατάλληλου σημείου για την λειτουργία καταστήματος,

  • υπογραφή συμβολαίου,

  • εκπαίδευση συνεργάτη και προσωπικού,

  • κατασκευή, παραγγελία και εξοπλισμός χώρου,

  • στήσιμο και έναρξη λειτουργίας καταστήματος.

  • εγκαίνια

  • μαρκετινγκ σχεδιασμός πωλήσεις και ανάπτυξη

  • συνεχής υποστήριξη και εκπαίδευση

 

Ο χρόνος παράδοσης του καταστήματος, απο την στιγμή που θα παραδοθεί ο χώρος προς κατασκευή είναι περίπου 10 ημέρες για ελαφρυά κατασκευή ειδικές ταπετσαρίες, κρεβάτια μασάζ, έπιπλα και διακόσμηση,μηχανογράφηση και κατασκευή της ιστοσελλίδας σας κλπ.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.   Email: orientalmassage@exypnesagores.gr

μασάζ σπα και franchise

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page