top of page
Για Γυναίκες & Άντρες
Χαρίστε ένα χάδι προς τον εαυτό σας με προγράμματα των 16€.
Για μια εκπληκτική συνεδρία Μασάζ σε site προσφορών .

 

 

 

 

 

​Μυοχαλαρωτικό Μασάζ με Ζεστά Αιθέρια Έλαια-Συνεδρία/30 € ή 20 € - Relaxing Aromatherapy, Εισαγωγή στην ρεφλεξολογία.

Η χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων, σε συνδυασμό με χειρονακτικό μασάζ με ζεστά αιθέρια έλαια 100% φυσικά, προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό, βελτιώνει την υγεία, την ισορροπία και τη διάθεση, επιδρώντας θετικά στις σωματικές λειτουργίες & ψυχική ανάταση. Χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Το μασάζ αυτό μπορεί να γίνει με ροδοπέταλα, να προηγηθεί μπάνιο με βότανα και να σας προτείνω υλικά και μεθόδους ανάλογα τα έλαια που θα κάνουμε χρήση.

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.
     Σουιδικό Μασάζ-Συνεδρία 30€ .

Η προοσφορά ισχύει για 4 συνεδρίες το λιγότερο και για ένα μήνα απο την έναρξη για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.Μόνη συνεδρία 35€.​
Tο Σουηδικό massage ή Σουηδική μάλαξη είναι η μάλαξη που έχει καταγωγή ως χώρα τη Σουηδία και πατέρα αυτής τον Peter Henri Link με χρονική αναφορά τον 18ο αιώνα μ.Χ.
Είναι εμφανές ότι το Σουηδικό massage είναι επηρεασμένο από παραδοσιακές Κινεζικές εναλλακτικές τεχνικές, επινοήθηκε και εφαρμόστηκε από τον γιατρό-συγγραφέα-δάσκαλο ξιφασκίας Peter Henri Link.​
Το Σουηδικό massage στάθηκε αφορμή να αναπτυχθούν στην Ευρώπη θεραπευτικές τεχνικές όπως:
η φυσικοθεραπεία, η χειροπρακτική, η οστεοπαθητική και άλλες τεχνικές.
Σημεία αναφοράς της τεχνικής του Σουηδικού massage είναι: το δέρμα - οι μύες - οι δερματικοί νευρικοί υποδοχείς - οι μυϊκοί νευρικοί υποδοχείς - αιμοφόρα αγγεία.
Το Σουηδικό μασάζ ενδείκνυται
Για χαλάρωση σφιγμένων μυών
Για αποκατάσταση ευεξίας
Για αναλγησία (= απουσία της αίσθησης του πόνου λόγω φυσικής έκκρισης ενδορφίνης, εγκεφαλίνης, οπιορφίνης κ.α.)
Για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου ( = καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, καλύτερη θρέψη των ιστών, γερό ανοσοποιητικό, αποτοξίνωση - απέκκριση άχρηστων ουσιών από το ανθρώπινο σώμα)
Σε ομαλή εγκυμοσύνη

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Μασάζ Λόμι Λόμι. 30€

To Lomi Lomi είναι μια αρχαία μέθοδος μασάζ, που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης.

Η φιλοσοφία αυτής της μορφής μασάζ είναι, ότι ο θεραπευτής διαχειρίζεται την ενέργεια που προέρχεται από το σύμπαν ή "Mana" η οποία εισέρχεται σε αυτόν και στη συνέχεια την διοχετεύει σε όλο το σώμα του αποδέκτη για θεραπευτικό σκοπό. Είναι απλά ένας οδηγός-μεσολαβητής της θεραπευτικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τη χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna, τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αγάπη και Αρμονία και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο θεραπευτής προς τον αποδέκτη κατά τη διάρκεια του μασάζ,

Δείτε το Λόμι Λόμι εδώ.

Κρυσταλοθεραπεία. 30€

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία και υγεία απ΄ αυτούς.

Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. Οι αρχαίοι πίστευαν, ανάμεσα σε άλλα, ότι βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες. .

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η πιεσοθεραπεία, η ρεφλεξολογία και η υπνοθεραπεία.

Οι επιστήμονες έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι θεραπευτικές ιδιότητες των ορυκτών οφείλονται σε φυσικές και όχι σε υπερφυσικές ιδιότητες, όπως πίστευαν παλαιότερα.Η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό έγκειται στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και εξαιτίας αυτής η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω λεμφικών υγρών.

Ο θεραπευτής θα τοποθετήσει τους κρυστάλλους σε διάφορα σημεία του σώματος σε συνδυασμό με μασάζ. Σκοπός είναι να μεταφερθεί στο σώμα σας η ενέργεια του κάθε κρυστάλλου.

​Βασιλικό Μασάζ με Μέλι,και Μάσκες ΑισθητικήςΓ για το σώμα το πρόσωπο και τα μαλιά. Συνεδρία/40 €

(Γνωστό απο τα Βασιλικά Λουτρά της Βασίλισσας Κλεοπάτραςστην Αρχαία Αίγυπτο)
Εφαρμογή ειδικού ενζυματικού μελιού που καταπολεμά τοξίνες και κυτταρίτιδα. Χαρίστε στο δέρμα σας την αποτοξίνωση και την απαλότητα που του αξίζει…!! Θρεπτικά συστατικά, βελτίωση της ροής του αίματος, απαλότητα , και ηρεμία υπό το φώς των κεριών. 

 

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

αθλητικό μασάζ

​Αθλητικό Μασάζ-Sports Massage-Αναλαμβάνω υποστήριξη, αποκατάσταση, διατροφή, προπονητική σε αθλητές με ειδική τιμολόγηση/μήνα. Θέλουμε οι αθλητές μας να τα πάνε καλα!!!
Μία τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης.
Το αθλητικό μασάζ συνίσταται:
• Πριν από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος που εμπλέκονται σε αυτή και τη μεγιστοποίηση της επίδοσης
• Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Καθαρισμός με κρυστάλλους & Δονητική Διέυρυνση, Ρείκι. Συνεδρία/30 €
Συνδυάζονται με την Ολιστική για να έχουμε άμεσο αποτέλεσμα και ισορροπία της ενέργειας του σώματος. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και μας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα. Παρακαλώ δείτε τα video στο facebook.

 

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΥΣ, ΣΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΑ με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονες μεθόδους της κυματικής και νευρολογικής επιστήμης.30€/50€ κατοίκον. Όλο το πρόγραμμα για 2 'ωρες 60€ σε μια εκπληκτική συνεδρία που θα σας συναρπάσει.
Ο όρος που περιγράφει αυτή τη νέα έννοια της υγείας είναι η λέξη "ολιστική", από τη λέξη - όλον - που σημαίνει σύνολο. Ο ολιστικός ορισμός της υγείας - ο ολιστικός τρόπος ζωής - θέτει καινούρια δεδομένα και αλλάζει, διαφοροποιεί τα μέχρι τώρα δεδομένα της δυτικής ιατρικής. Η υγεία δεν θεωρείται πλέον σαν η απουσία της ασθένειας. Είναι μια δυναμική διαδικασία και όχι μια στατική κατάσταση.
Αληθινή φροντίδα για την υγεία σημαίνει ενεργητική πρό- ληψη. Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία του ολιστικού μασάζ και βιώστε τις ευεργετικές ιδιότητες του.
Η ευρύτερα διαδεδομένη μέθοδος θεραπευτικού ολιστικού μασάζ, συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και διαφορετικών τεχνικών μάλαξης των μυών, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τα λάδια βάσης και τα αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται στο μασάζ, απορροφώνται σε μικρές ποσότητες και προσ- θέτουν ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.
Ο συνδυασμός του μασάζ με τα κατάλληλα έλαια για την κάθε περίπτωση, προσφέρεται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησης του άγχους ενώ μακροχρόνια συμβάλλει γενικότερα στη διαχείριση της συναισθηματικής έντασης και στην αποκατάσταση της ψυχικής ισορροπίας.
Η χειρομάλαξη προσφέρει μια σειρά από θετικές επιδράσεις οι οποίες μπορούν να συνοψισθούν ως εξής:
Βελτίωση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας.
Αύξηση της θερμότητας του δέρματος και βελτίωση της ποιότητάς του.
Χαλάρωση του μυϊκού σπασμού των μυών και διάταση των συρρικνωμένων άκρων των μυών.
Υποχώρηση του οιδήματος και της εξ’ αυτού δυσλειτουργίας του οργανισμού στην περιοχή.
Βελτίωση της θρέψης των ιστών και περιορισμός της φθοράς τους.
Λύση των μαλακών συμφύσεων και επαναφορά της ελαστικότητας στο συνδετικό και στον ουλώδη ιστό.
Διευκόλυνση της αποβολής των προϊόντων του μεταβολισμού και τη προσαγωγή περισσότερων θρεπτικών ουσιών.
Ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος και μειώνει την υπερένταση, την δυσκαμψία και τον πόνο, καλυτερεύει
την αναπνοή και ενισχύει το αίσθημα ευεξίας και εξισορρόπηση των περιφερειακών νεύρων.
Συντονισμός και επανεκπαίδευση των ιστών και του εγκεφάλου σε ήπιους, αρμονικούς και χαλαρωτικούς ρυθμούς.
Εν τέλει η μάλαξη ωφελεί διότι χαλαρώνει, καταπραΰνει, θεραπεύει, καθησυχάζει, ανακουφίζει και επαναφέρει την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.Τα παραπάνω συνδυαστικά με πλήθος τεχνικών και με την ενέργεια ρείκι απο μέρους του θεραπευτή
έχει ευεργετικά αποτελέσματα αποτελέσματα, όπως σωματική ευεξία, χαλάρωση, βελτίωση της υγείας,
νοητική ηρεμία, ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων, αισιοδοξία στη ζωή, ανάπτυξη συμπόνιας, πνευματική ανάπτυξη.
Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική. Αποτελεσματικότερη δε με την χρήση κρυστάλλων και ημιπολύτιμων λίθων.

 

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Indian Foot  Massage συνδυαστικά με lomi lomi  (δείτε το video) 20€/40€ κατοίκον.Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα.

 

Συνδυαστική τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Εκπληκτικά αποτελέσματα για σύσφιξη, αδυνάτισμα για να σμιλέψετε το σώμα σας.
Συνίσταται:
• Για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης.
•Πριν και  Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και ως αθλητική άσκηση. Είναι πολύ ενεργητικό και δυναμικό.
• Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.
Παρακαλώ δείτε τα video εδώ και στο facebook.

 

  • Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας.

Αισθητική/Καθαρισμός Προσώπου/ Ολιστικό Μασάζ/Ενεργειακό Ντους με Βότανα/Ολική Αναζωογόνηση και Μασάζ για Άντρες 50€. Απευθύνεται μόνο σε πετυχημένους και ανθρώπους που θέλουν να νοιώθουν πραγματικά καλά με τον εαυτό τους.

 

Στη  χώρα  µας  οι  άντρες  δεν  έχουν  µεγάλη  επαφή  µε  την αισθητική είναι ακόµα προκατειλημμένοι απέναντι στη αισθητική γιατί πολλοί πιστεύουν ότι είναι µια ενασχόληση των γυναικών και ότι απευθύνεται µόνο σε γυναίκες.Οι περισσότεροι έχουν κάνει µόνο µασάζ και σταματούν εκεί. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν κάνει και άλλες περιποιήσεις, όπως καθαρισμό προσώπου, περιποίηση προσώπου & σώματος.

Το σώμα σου είναι ο ναός σου, είναι σημαντικό να είσαι καλά υγιής δυνατός και με αυτοπεποίθηση για να μπορείς να παρέχεις ενέργεια, αγάπη και προστασία στην οικογένεια σου και τα όνειρα σου. Η θεραπεία απευθύνεται σε leaders και άτομα που αγαπούν την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα και είναι φτιαγμένο από άντρες που χαίρονται την αντρική τους φύση με όλα τα χαρακτηριστικά της. Το πρόγραμμα αισθητικής δεν είναι παρεξηγήσιμο και έχει τεχνικές που υπερθεματίζουν την αρρενωπότητα και την αντρική ομορφιά. Περιλαμβάνει ολιστικό μασάζ σώματος και θεραπεία του δέρματος προσώπου και σώματος με διάφορες τεχνικές. Στόχος είναι η επανάκαμψη της επιδερμίδας τόσο αισθητικά όσο και σε σωστά επίπεδα ενέργειας για να νοιώθετε  και να είστε όμορφος και γοητευτικός. Η θεραπεία διαρκεί 2-2,5 ώρες και είναι απόλυτα επιτυχής.

Καμμία εναλλακτική μέθοδος θεραπείας δεν αντικαθιστά την Ιατρική φροντίδα, αλλά μπορεί να συνεργαστεί άριστα με αυτήν.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

bottom of page