ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
τιμω τον θεό που έχεις μέσα σου μασαζ

Η Έννοια της Ροής. Μασάζ Αθλητισμός, Τέχνη, Συγκέντρωση Μυαλού.

Γιατί Νευρομυικά η ιδέα της Ροής άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα!
μασαζ χαλανδρι κυψελη αθηνα

Η εμπειρία της ροής.

Η ροή είναι μια πνευματική κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο εκτελεί μια εργασία με αβίαστη ροή, αυτοσυγκέντρωση και αδιάλλειπτη κατεύθυνση, ευχαρίστηση και αποτελεσματικότητα. Κατά την διάρκειας της Ζώνης μπαίνουμε σε μια διαδικασία ολοκληρωτικής απορρόφησης σε αυτό που κάνουμε σε ψυχολογικό, σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Είναι ο τρόπος να βρούμε την απόλυτη ομορφιά σε μια δραστηριότητα εξωτερική που ξεκινάει όμως απο το πως νιώθπυμε στο μυαλό και το συναίσθημα μας. Η έννοια της Ροής αναφέρθηκε για πρώτη απο τον πολύ γνωστό Πολωνό ψυχολόγο Mihály Csíkszentmihályi που επηρέασε τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού NLP και της Gestald. Στα Μασάζ Ανατολής στόχος είναι να σας βάλουμε στην ροή να νιώσετε την ύπαρξη σας στα καλύτερα της, και όχι να κάνουμε ένα ξερό αδιάφορο μασάζ…..καλός στόχος δεν είναι?

Υπέροχα μασάζ και ωραίες στιγμές
Υπέροχα μασάζ και ωραίες στιγμές

Σύμφωνα με τον Csikszentmihalyi η Ροή είναι ολοκληρωτική προσήλωση σε μια εργασία. Είναι μια ατομικά εκφρασμένη πολυεπίπεδη θεώρηση της θέσης μας σε σχέση με την εργασία που καλούμαστε να πράξουμε και ίσως η απόλυτη έκφραση του συναισθηματικού μας κόσμου στην υπηρεσία του μυαλού της πρακτικής της ικανότητας να πράττουμε και να μαθαίνουμε. Περισσότερα θα δείτε στο www.orientalmassage.gr

 

Γενικά ή έννοια της ροής είναι πολύ γνωστή στον αθλητισμό και στην τέχνη. Αναφέρεται και απο την Madonna  την γνωστή τραγουδίστρια όπως επίσης γνωστό είναι ότι Μεγάλοι ζωγράφοι ξεχνούν ακόμη και να φάνε για μέρες όταν δημιουργούν τέχνη. Αυτή είναι αβίαστη, συνεχής συναισθηματική ροή που η δημιουργία του ανθρώπου προσεγγίζει το θείο και ο <<μικρός>> άνθρωπος αγγίζει την ομορφιά της τελειότητας.