ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Κλασικό Μασάζ

Γρήγορο Μασάζ με 5 βασικές κινήσεις, το κλασσικό μασάζ της Ευρώπης, ένα <<έξυπνο>> μασάζ που κάνει καλό.

Σουηδικό Μασάζ
Μασάζ που λύνει το κορμί

Σουηδικό Μασάζ

Έτσι και πείτε σε Σουηδό για το Σουηδικό Μασάζ θα σας ρωτήσει Τι είναι το Σουηδικό Μασάζ. Στην Ευρώπη ονομάζεται κλασσικό μασάζ και είναι μια πολύ έξυπνη τεχνική που θα κάνει κυκλοφορία στο σώμα σας και θα σας κάνει να νιώσετε ευεξία.

TIP για ένα υπέροχο μασάζ.

Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Current

Πολύ αποτελεσματικό στην αναζωογόνηση του οργανισμού των ιστων και όλου του συστήματος μυοσκελετικού και νευρικού. Θα νιώθετε σαν να πετάτε μετά την συνεδρία.
Το Σουηδικό μασάζ ενδείκνυται
Για χαλάρωση σφιγμένων μυών
Για αποκατάσταση ευεξίας
Για αναλγησία (= απουσία της αίσθησης του πόνου λόγω φυσικής έκκρισης ενδορφίνης, εγκεφαλίνης, οπιορφίνης κ.α.)
Για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου ( = καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, καλύτερη θρέψη των ιστών, γερό ανοσοποιητικό, αποτοξίνωση – απέκκριση άχρηστων ουσιών από το ανθρώπινο σώμα).

Διάρκεια 90`-120 `με το welcome τσάι ένεργειας. Κόστος 40€