ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
www.anatoliansmassage.gr

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. 2 ΏΡΕΣ 40 Ε.

διατάσεις στο μασάζ της ανατολής

Το αθλητικό μασάζ έχει μεγάλες δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα και πιθανόν αυτός να είναι ο λόγος που κορυφαίοι αθλητές και ομάδες το έχουν ενσωματώσει ως απαραίτητο κομμάτι της προπόνησης τους.

Μετά από περίοδο σκληρής προπόνησης και προετοιμασίας θα ακολουθήσει συσσώρευση άχρηστων προϊόντων μεταβολισμού και πιθανόν κάποιων μικροτραυματισμών συνοδευόμενων από ελαφρύ οίδημα στους μύες. Οι ιστοί παράλληλα θα έχουν εξαντληθεί διατροφικά και κάποιοι από αυτούς θα χρειάζονται επισκευή. Αθλητικό μασάζ σε συνδυασμό με ρεφλεξ(ι)ολογία θα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, τα άχρηστα προϊόντα μεταβολισμού θα απομακρυνθούν γρήγορα και ολοκληρωμένα, και νέο, οξυγονωμένο αίμα από τις αρτηρίες θα προσεγγίσει τους μύες, προσφέροντας αποκατάσταση και αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών. Ξεκινήστε με θεραπευτικό μασάζ στο Μασάζ της Ανατολής που είναι Deep Tissue  και θα σας βοηθήσει στην αποθεραπεία. Όταν γίνετε καλά για να φιάξετε δύναμη & εκρηκτικότητα κάνουμε Αθλητικό μασάζ προ προπονητικό που μοιάζει με Σουηδικό και είναι γρήγορο.

 

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην επίτευξη ενισχυμένης απόδοσης είναι φυσικά ο τραυματισμός (λόγω υπερκόπωσης), οπότε ο πρωτεύον στόχος των συνεδρίων μας είναι, η πρόληψηαπέναντι στους τραυματισμούς. ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ απο τους αθλητές μηχανοκίνητου αθλητισμού εώς ποδοσφαιριστές, φυσικά τους ολθμπιονίκες μας που έχουν απίστευτες απαιτήσεις προπόνησης.

Οι ιστοί παράλληλα θα έχουν εξαντληθεί διατροφικά και κάποιοι από αυτούς θα χρειάζονται επισκευή. Μασαζ βαθέων ιστών, αρωματοθεραπεία σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία θα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, τα άχρηστα προϊόντα μεταβολισμού θα απομακρυνθούν γρήγορα και ολοκληρωμένα, και νέο, οξυγονωμένο αίμα από τις αρτηρίες θα προσεγγίσει τους μύες, προσφέροντας αποκατάσταση και αναπλήρωση θρεπτικών συστατικών. Ακολουθεί ξεκούραση 24 ώρες με τα έλαια πάνω σας και όχι προπόνηση την ίδια ή άλλη μέρα. Επίσης σε όλα τα μασάζ Ανατολής αν κάνετε πριν προπόνηση και έχετε φαγητό λίγη ποσότητα πάντα πριν απο το μασάζ σας δίνουμε σερβίτσιο για να φάτε με την ησυχία σας και να μην <<κάψετε>> τους ιστούς σας. Το πρόγραμμα είναι φυσικά τελετουργικό με ένα ολιστικό μασάζ 2 ωρών τα λικέρ τους χυμούς σας και τα βοτανάκια σας. Απολαύστε το μασάζ σας, την υγεία σας, τον αθλητισμό σας. 40 Ε Δύο ώρες τουλάχιστον.

www.orientalmassage.gr & www.anatoliansmassage.gr