ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
τιμω τον θεό που έχεις μέσα σου μασαζ

Ολιστικό Μασάζ.

καλύτερο μασάζ στην αθήνα

Το βασικό νόημα της ολιστικής είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έτσι μοναδικά συμπεριφέρεται, σκέφτεται και αισθάνεται, εφόσον περιλαμβάνεται ένα τρίπτυχο: Σώμα – Νους – Συναίσθημα.

  1.  αρωματοθεραπεια μασαζ
                                                      αρωματοθεραπεια μασαζ[/caption]

                                                   Ολιστική Μέθοδος. Γιατί έχει επιτυχία.

Αυτό που πετυχαίνετε με τις 12 συνεδρίες ολιστικού μασάζ κάθε χρόνο είναι όχι μόνο να απελευθερώσετε το περπάτημα, το σώμα σας σε μυοσκελετικό επίπεδο αλλά  να αποκτήσετε διαύγεια, ηρεμία, απίστευτη συνειδητοποίηση της αξίας σας και της ικανότητας  σας να επιλύετε προβλήματα. Μετα απο συνεδρία ολιστικού ο θεραπευόμενος νιώθει ένας είδος συνεχούς ροής θετικής ενέργειας και τύχης. Προυπόθεση είναι να χαλαρώσετε, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον θεραπευτή σας. Η κάθε συνεδρία είναι αφιερωμένη σε ξεχωριστή ποιότητα ενέργειας και απλά θα είστε συνεπείς στο ραντεβού σας. Έτσι και αλλιώς θα ανυπομονείτε. Το ολιστικό μασάζ είναι η ουσία της ενέργειας του σώματος σας και εκεί θα βρείτε….την δύναμη σας που είσαστε εσείς. Δεν είναι ένα απλό μασάζ και γενικά το Μασάζ Ανατολής δεν είναι ένα απλό κέντρο αισθητικής, οι άνθρωποι μας επιλλέγουν γιατί κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Στο τέλος των συνεδριών θα κατανοήσετε γιατί πρέπει το ολιστικό μασάζ είναι έτσι και γιατί είμαστε παγκοσμίως γνωστοί…….

Αιθέρια Έλαια τα οποία φτιάχνουμε με πολύ αγάπη & μεράκι.

Οικογενειακή παράδοση & συνταγές της γιαγιάς.

αρωματοθεραπεια μασαζ απο την Ελληνική Παράδοση
αρωματοθεραπεια μασαζ απο την Ελληνική Παράδοση

Η ευρύτερα διαδεδομένη μέθοδος θεραπευτικού ολιστικού μασάζ, συνδυάζει τη χρήση φυτικών ελαίων και διαφορετικών τεχνικών μάλαξης των μυών, με σκοπό να προσφέρει ανακούφιση από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Τα λάδια βάσης και τα αιθέρια έλαια, που χρησιμοποιούνται στο μασάζ, απορροφώνται σε μικρές ποσότητες και προσ-θέτουν ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΟΥΣ, ΣΩΜΑ, ΠΝΕΥΜΑ με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονες μεθόδους της κυματικής.

Ολιστικό μασάζ και όταν η ενέργεια σας σπάει μπορούμε να σας επαναφέρουμε

Συνεδρία/40 €

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Ολιστικό μασάζ για μια φορά αλλά για να συνεχίσετε πρέπει να κάνετε κάθε μήνα μία συνεδρία, στόχος μας είναι η ΔΥΝΑΜΗ να εξελίσσεται μέσα σας και σκοπός να γίνεται <<κυρίαρχος/η>> στην ζωή σας. Κάποιες συχνότητες και ειδικά η τελευταία είναι πολύ απαιτητικές αλλά σας υποσχόμαστε ότι μετα΄απο τρείς μήνες με δύο συνεδρίες η μία τον μήνα θα πετάτε σε σωματικό, ψυχολογικό επίπεδο. Είναι θαυμαστός ο κόσμος της ενέργειας, μένει μόνο να πιστέψετε σε εσάς και την ικανότητα να διαχειρίζεστε την ζωή σας. Δείτε τον εαυτό σας μέσα απο ένα πολύ ηδονιστικό ναρκισσιστικό πλαίσιο μέσα απο ήχους και αρώματα , πέτρες και παλιές και νέες τεχνικές. Δείτε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον μέσα απο τον κόσμο του ολιστικού μασάζ …ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων.