ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ηρεμήστε ξεκινάμε το μασάζ μας

Νευρολογία & Μασάζ. Γιατί είναι πολύ σημαντική στο Μασάζ της Ανατολής.

full of energy massage athens greece

Η νευρολογία πάει χέρι χέρι με τις θεραπείες ο σώμα απο τον εγκεμας όπως και η ψυχοθεραπεία. Η νευρολογία αφορά την μεταβίβαση των ηλεκτρικών ερεθισμάτων στο σώμα απο τον εγκέφαλο για να κάνουμε τις καθημερινές μας κινήσεις. Έχουμε νευρικό ιστό παντού, λόγω ρεφλεξ(ι)ολογίας που είναι ο χάρτης του νευρικού σας συστήματος και είναι μασάζ θεραπείας στο Μασάζ Ανατολής αλλά και των Μεσημβρινών του σώματος  έτσι όπως χωρίζουμε το σώμα σας, θα δείτε άμεσα αο την πρώτη θεραπεία. Τα σώματα μας και όλη η φύση είμαστε ηλεκτρικοί & μαγνητικοί, άρα ο ηλεκτρομαγνητισμός είναι μέρος της φύσης μας. Οι Ταυλανδοί στην φιλοσοφία του μασάζ τους μιλάνε για 60.000 νάντις λιμνάζουσα ενέργεια στο σώμα που πρέπει να κινηθεί, εννοούνε ένα σύνολο συνδετικού, μυικού και νευρικού ιστού και περιτονία (σύμφωνα με την νέα ανακάλυψη στην φυσικοθεραπεία).

Εννοείται ότι τα συναισθήματα η ψυχανάλυση πως νιώθετε είναι σημαντικά για την θεραπεία σας αφού αν μη τι άλλο τι είναι το συναίσθημα εκτός απο ηλεκτρικό συναίσθημα. Δεν φαντάζεστε πως κοκαλώνει ο αυχένας σε ραλίστα η οδηγό μηχανής μετά απο κάθε αγώνα λόγω των οδηγιών του συνοδηγού, τι πονοκέφαλο έχει και πόσο πίεση νιώθει.

Σε μια θεραπεία ολιστικού μασάζ θα ενεργοποιηθεί το κορμί σας ηλεκτρικά και θα νιώσετε δύναμη και μαγνητικά για να έλξετε τους στόχους σας. Τα μασάζ μας είναι ολιστικά θα επηρεάσουν το σώμα την ψυχή και το πνεύμα σας και θα λυθείτε άμεσα.