ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
μασάζ για ποδοσφαιριστές

Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο Μασάζ Ανατολής και μάλιστα υπάρχει πακέτο συνεδριών με καλύτερη τιμή για συνεχές πρόγραμμα θεραπειών.

Διατάσεις στο μασάζ της Ανατολής
Μασάζ Για Ποδοσφαιριστές.
Ξεμπλοκάρουμε τα πόδια και το ισχίο, κάνουμε άμεσα απογαλάκτωση ήρεμα και χωρίς πόνο.

Δεν είμαι αθλητής ποδοσφαίρου και ίσως να μην το καταλαβαίνω, έχω βρεθεί οπαδός όμως και έχω αφεθεί να παρασυρθώ απο τον ενθουσιασμό του αγώνα. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πόσο <<γουστάρουν>> οι ποδοσφαιριστές το άθλημα τους ίσως περισσότερο απο όλους τους αθλητές, ακόμη και όταν βρέχει είναι καβλωμμένοι να παίζουν μπάλα.

                                                         Πάθος, πάθος για μπάλα!

Μου έχουν κάνει εντύπωση οι ποδοσφαιριστές τα κόκαλα τους, η παραμόρφωση στα γόνατα και στους αστραγάλους, οι άνθρωποι είναι μηχανές, το ισχίο τους πιάνεται έυκολα και χρειάζεται ειδικές διατάσεις για να ξεπιαστεί, έχουμε λάδι μαραθωνοδρόμων  γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι δρομείς.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας όχι μπάνιο για δύο μέρες, γνωρίζουμε ότι θα μας παρακούσετε στο θέμα της προπόνησης επειδή κάνετε κάθε μέρα. Ντυθείτε καλά, όσοι έχετε φαγητό υπάρχουν πιάτα κλπ. μετά την προπόνηση πρέπει να τρώτε για να μην κάψετε τους μύες σας.

Να έχετε δύο ώρες. 40Ε.

sports massage athens