ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Κρυσταλλοθεραπεία στο μασάζ της Ανατολής

Κρυσταλλοθεραπεία.

κρυσταλλοθεραπεία μασάζ ανατολής

Κρυσταλοθεραπεία Συνδυαστικά με Αρωματοθεραπεία, Ηχοθεραπεία, Βιοενέργεια και Ινδικο Μασάζ Κεφαλής.

Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και κερδίστε ενέργεια, ευεξία και υγεία  απλά φορώντας τους. Είναι σημαντικό το σημείο που τους φοράτε, στα Μασάζ Ανατολής δίνουμε μεγάλη σημασία στους κρυστάλλους γιατί βλέπουμε αποτελέσματα και αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων.

Η κρυσταλοθεραπεία είναι μια δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιούσαν κατά την αρχαιότητα. ΟΙ γνωστές πέτρες του Ιπποκράτη.

Οι αρχαίοι Έλληνες κυρίως και σχεδόν όλοι οι Αρχαίοι πολιτισμοί, πίστευαν, ότι βοηθάνε στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των μυϊκών πόνων, στην ανακούφιση από τις ημικρανίες, την κόπωση και το στρες και στην σύνδεση με το Θείο. Επίσης χρησιμοποιούνταν καθημερινά για βοήθεια ενάντια στα βάρη της ζωής.

Οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες και εκπέμπουν ενέργεια, ενώ κάποιοι άλλοι απορροφούν τον πόνο η αρνητικές ενέργειες. Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες, όπως η αρωματοθεραπεία, υπνοθεραπεία, βιοενέργεια, ρεφλεξολογία. Άλλωστε η ενεργοποίηση των κρυστάλλων εξαρτάται απο την δεκτικότητα του θεραπευόμενου ( άλλα όχι απο την πίστη του)και την εμπειρία του θεραπευτή.

Ανεξάρτητα αν πιστεύετε ή όχι οι κρύσταλλοι έχουν την δική τους ενέργεια και πολλές φορές και την δική τους προσωπικότητα, είναι μπαταρίες ενέργειας και μπορούμε με διαφόρους τρόπους να έχουμε πρόσβαση σε αυτό.

Γενικά υπάρχει αίσθηση ανάτασης και ξεμπλοκαρίσματος μετά απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας. Ξυπνάνε το μυαλό, αλλάζουν καταστάσεις, στο πεδίο δόνησης σας γύρω στα 2 μέτρα (αυρικό & συναισθηματικό πεδίο).

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τα οφέλη ύστερα απο μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας διότι σε κάθε άνθρωπο είναι ατομικά, αλλά επιμένουμε σε αυτό γιατί δουλεύουν πολύ καλά και αν εσείς πιστεύετε ότι δεν δουλεύουν δεν θα χάσετε κάτι. Εμείς θα σας προτείνουμε κρύσταλλο προστασίας τουλάχιστον (όπως βλέπετε και απο το βίντεο) και θα σας ρωτήσουμε ποιους τομείς της ζωής σας θέλετε να ενισχύσουμε.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.Κόστος 40€

Περισσότερα θα δείτε στο  

https://www.orientalmassage.gr/krystallotherapeia-orientalmasaz-masaz(