ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
αθλητικό μασάζ για επαγγελματίες και ερασιτέχνες
DEEP TISSUE-ΜΑΣΑΖ ΒΑΘΕΩΝ ΙΣΤΩΝ
(Βαθιάς Πίεσης).

καλυτερα μασαζ της αθηνας

Αργό αλλά δυναμικό μασάζ πιέσεων με τα δάχτυλα και τους αγκώνες με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ θα λύσει το σώμα σας και θα σας απελευθερώσει απο χρόνιους πόνους. Το βαθύ μασάζ των ιστών άρχισε σιγά-σιγά να κατέχει περίοπτη θέση στην αθληατρική και τη φυσική αγωγή ως μέσο για την αποκατάσταση του χρόνιου πόνου και τη θεραπεία βλαβών των μαλακών μορίων. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως στην αποθεραπεία και έχει τόσα πολλά οφέλη για τον οργανισμό.

Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)οι οποίες βρίσκονται καλά προστατευμένες κάτω από μεγαλύτερες περιοχές του σώματος. Triggerpoints είναι <<κόμποι>> μυικων ομάδων που δημιουργούνται οταν έχουμε κακή στάση σώματος απο τον υπολογιστή, την οδήγηση, όταν κρατάμε τον χαρτφύλακα/τσάντα, για τις μαμάδες που κρατάνε τα μωράκια και γενικά σε επαναλαμβανόμενες στάσεις του κορμιού μας.

Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Να έχετε δύο ώρες στην διάθεση σας οπωσδήποτε στα μασάζ μας 40€.