ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
μασαζ για μπασκετμπολίστες

BASKETBALL

Ένα άθλημα που έχουμε εμπειρία, συστηματοποιούμε τις κινήσεις μασάζ ανάλογα με τις κινήσεις ενός μπασκετμπολίστα.

Καλοκαίρι Χαλάνδρι.Αργά την Νύχτα ένα παλικαράκι χωρίς μπλούζα παίζει μονό σε ένα γήπεδο σχολείου. Κάτι που έκανα και εγώ παλιά και μου θύμισε την εφηβεία μου…..

Ένα άθλημα που μεγαλώσαμε μαζί του, είναι συναρπαστικό και σημαντικό να πηδάς ψηλά και να καρφώνεις την μπάλα στο καλάθι, ένα άθλημα που κάνει τον μεταβολισμό σας να εκραγεί γι αυτό τα έλαια και τα βότανα του μασάζ σας έχουν άλλη υφή. Να έχετε δύο ώρες τουλάχιστον, ξεκινήστε με θεραπευτικό μασάζ αρχικά με κρυστάλλους και αρωματοθεραπεία. Όχι μπάνιο για 2 μέρες, φυσικά να έχετε 2 ώρες (και…) τουλάχιστον γιατί το κορμί σας είναι ατελείωτο. Τιμή 40 Ε.

Συμβαίνει συνέχεια.

Ένας φίλος και πελάτης μου στο Μασάζ της Ανατολής μου είπε << ακούω την μπάλα στο παρκέ και ηρεμώ>>. Με συγκίνησε αυτή η αίσθηση. Εγώ ήμουν playmaker  με πρότυπα τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στην χρυσή εποχή του basketball και αγαπάω πολύ αυτό το άθλημα για την ταχύτητα, την ικμάδα και την ορμητικότητα του. Έχετε  μεγάλα σώματα εσείς οι μπασκετμπολίστες και το ξέρετε, χρειάζεται να μάθετε να χρησιμοποιείτε και το πνεύμα σας μέσω οραματισμού πέρα απο την προπονητική και τα κοκτειλ οργανικών βοτάνων και συνταγών μαγειρικής που δίνουμε στο μασάζ Ανατολής. Να έχετε 2 ώρες, απολαύστε τον εαυτό σας, ξεκινήστε με θεραπευτικό μασάζ που είναι Deep Tissue αποθεραπείας και καλό ταίδι στον κόσμο του μασάζ.

μασαζ για μπασκετμπολίστες