ΜΑΣΑΖ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
massage in athens

Μασάζ με Πατήματα.

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΑΤΗΜΑΤΑ

Ένα πολύ ωραίο αντρικό <<χωριάτικο>> μασάζ που υπάρχει παντού απο την Ιαπωνία, την Αγγλία, την Νότια Γαλλία μέχρι τις Ινδίες και την Ισπανία. Έτσι μάθαμε να κάνουμε μασάζ στην Ήπειρο, όπου οι γονείς βάζουν τα παιδάκια τους και τους λένε <<πάτα με-πάτα με>> και τους πατάνε στην πλάτη. Τα πατήματα είναι μόνο για άντρες παχύς η γεροδεμένους δηλαδή δεν είναι για όλα τα σώματα. Είναι 10 συνεδρίες αλλά μπορείτε και να δοκιμάσετε έτσι για την εμπειρία. Να έχετε κλασσικά δύο ώρες και να μην έχετε φάει και πιεί καφέ δύο ώρες πριν. Κόστος 30 Ε.

Συνδυαστική τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Εκπληκτικά αποτελέσματα για σύσφιξη, αδυνάτισμα για να σμιλέψετε το σώμα σας.

40Ε Να έχετε δύο ώρες.

Συνίσταται:

  • Για την προετοιμασία κυρίως των μελών του σώματος και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής επίδοσης.
  • Πριν και Μετά από κάποια συγκεκριμένη φυσική δραστηριότητα (1 με 2 ώρες), ως η καλύτερη μέθοδος αποθεραπείας και επαναφοράς της λειτουργίας των ιστών σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και ως αθλητική άσκηση. Είναι πολύ ενεργητικό και δυναμικό.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας-προπόνησης για την αύξηση της σωματικής αντοχής, την ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους και την αποφυγή τραυματισμών.